Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 11 30

Žvaigždės pataria, ką dovanoti kiekvienam zodiako ženklui

Pailsote ieškodami tinkamiausios dovanos antrajai pusei, šeimos nariui, geriausiam bičiuliui ar bendradarbiui? O dar ir laikas spaudžia į kampą?.. Atsipalaiduokite ir paklausykite žvaigždžių patarimų, kokiomis dovanomis galėtumėte nudžiuginti jums svarbaus zodiako ženklo atstovą...
Dovanų metas
Dovanų metas / Fotolia nuotr.

Avinas

Energija trykštantis Avinas visuomet stengiasi būti puikios fizinės formos, ypač švenčių metu. Taigi jam padovanoję aktyviam laisvalaikiui skirtą dalykėlį, neprašausite pro šalį. Jei su šiuo ženklo atstovu jus sieja romantiški jausmai, leiskite suprasti, kad jo norai jums – aukščiau ir svarbiau už viską. Nustebinkite Aviną nupirktais bilietais į jį dominantį renginį, į kurį šiaip nė už ką neitumėte, arba jo mėgstamo atlikėjo, kurio balsas jums rėžia ausį, kompaktine plokštele... Avinas tikrai tai įvertins!

 

Jautis

Jautis įvertins ir brangins bet kokią dovaną, kuri suvirpins jo jausmingą natūrą. Šio ženklo atstovą ypač maloniai nuteiks jo dievinamas skanėstas. Dėžutė ypač brangaus šokolado, išskirtinis gėrimas... Pagalvokite, dėl ko jums brangus Jautis labiausiai varvina seilę? Šis zodiako ženklas neprieštarautų ir piniginėms dovanėlėms. Todėl įteikę kokios nors parduotuvės dovanų kuponą, pataikytumėte tiesiai į dešimtuką. Atminkite – Jaučiui kokybė svarbiau už kiekybę! Jis pirmenybę teiktų mažame buteliuke esantiems prabangiems kvepalams, bet ne didelės talpos pigiam tualetiniam vandeniui. Trumpai tariant, Jaučiui geriau jokios dovanos nei bet kokia.

 

Dvyniai

Intelektualūs Dvyniai vertina protingiems žmonėms skirtas dovanas. Pažintinė knyga arba žurnalo prenumerata puikiai tiktų. Žvelgiant iš astrologinės pusės, šiam ženklui itin svarbios rankos, tad kokybiškas ir nuostabaus aromato rankų kremas arba savo spindesiu akinantis žiedas jiems taip pat suteiktų daug malonumo. Kadangi daugelis Dvynių mėgsta rengti smagius pasisėdėjimus, stilingų taurių rinkinys irgi praverstų buityje.

 

Vėžys

Sentimentalusis Vėžys brangina dovanas, išrinktas arba sukurtas asmeniškai jam. Rankų darbo dovanėlė – ar tai būtų meno kūrinėlis, pačios numegztas megztinis, ar namuose iškeptas tortas – suteiktų jam begalinį džiaugsmą, o ypač mintis, kad taip dėl jo stengėtės. Šio ženklo žmonės neretai jaučia silpnybę sidabrui, taigi sidabrinis papuošalas ar koks interjero aksesuaras greičiausiai bus įvertintas palankiai. Nepamirškite, kad daugelis Vėžio ženklo moterų yra neabejingos virtuvei, tad kulinarinė receptų knyga būtų priimtina su dėkingumu.

 

Liūtas

Liūtai mėgsta tokias dovanas, kurios jiems padėtų  atrodyti prabangiai. Stilingi aksesuarai, kvepalai – puikus pasirinkimas norint įsiteikti šiam įnoringam ženklui. Liūtai tiesiog tirpsta dėl efektingų dovanų. Tarkime, tikrai neprašautumėte pro šalį, jei įteiktumėte juvelyrinį aukso dirbinį ar prabangios apatinio trikotažo parduotuvės dovanų čekį. Šio ženklo atstovai – azartiški žmonės, todėl krūvelė loterijos bilietų – taip pat geras sumanymas. Svarbiausia, turėkite galvoje, kad Liūtai yra praktiški žmonės, tad dovanos turi būti materialiai apčiuopiamos.

 

Mergelė

Mergelėms arčiau širdies praktiškos, turinčios aiškią paskirtį dovanos, todėl venkite joms dovanoti nereikalingų suvenyrų ar kitokių niekučių, kurie vėliau bus tik paslėpti ar nugrūsti į atokiausią vietą. Gimusieji po šiuo ženklu mėgsta atrodyti nepriekaištingai, tad ekologiškas kvapus muilas, losjonas, šampūnas juos tikrai nuteiks maloniai. Kadangi Mergelės – organizuoti žmonės, pasielgsite apdairiai padovanodami natūralia oda aptrauktą darbo kalendorių.

 

Svarstyklės

Žmonės, gimusieji po šiuo ženklu, visuomet ieško gyvenimo pusiausvyros, todėl jų širdis labai suvirpintų didelė prabangi pastatoma žvakidė arba kelios knygos. Jei vis dar neapsisprendėte dėl dovanos, tuomet nupirkite dėžutę išskirtinių saldumynų, didelę gėlių puokštę ir nepamirškite prie jos prisegti savo ranka brūkštelėtą šiltą sveikinimą. Malonios smulkmenos šiam ženklui daug arčiau širdies nei pompastika.

 

Skorpionas

Skorpionai – be galo paslaptingos asmenybės, tad jiems patiktų dovanos, kurios kokiu nors būdu tik sustiprintų tą paslaptingumo šydą. Šie mistikos gerbėjai neretai yra pamatę galvas dėl mistinių istorijų, įvairių sąmokslo teorijų, tad paslaptimis dvelkianti knyga ar DVD filmų kolekcija jų būtų sutiktos su susidomėjimu. Štai dar vienas, beje, pikantiškas, patarimas apie dovanas Skorpionui. Kalbos apie Skorpionų kone magnetinį seksualumą ne iš piršto laužtos, todėl gundantis apatinis trikotažas šio ženklo atstovėms nepamaišytų. Na o Skorpionai vyrai į dovanas žiūri dalykiškai: kokybiška piniginė, prabangus vizitinių kortelių dėkliukas, madingas kaklaraištis ir pan. būtų pats tas.

 

Šaulys

Šauliai patiria kone pusę malonumo vien tik nuo dovanų išpakavimo proceso. Jei įteikta staigmena ne jų skonio, po šiuo ženklu gimusieji jums tai pasakys į akis be jokių užuolankų. Pavyks išvengti nemalonių situacijų, jei aktyviems Šauliams ką nors padovanotumėte iš turistinių prekių ar aktyvaus laisvalaikio srities. O jei sumanėte pakurstyti Šaulio aistrą keliauti, nudžiuginkite jį kelionių vadovu.

 

Ožiaragis

Paprastai Ožiaragiai yra užkietėję karjeristai, tad jiems be galo patinka dovanos, kurios pabrėžia jų statusą. Beje, neretai mėgstama pabrėžti, kad Ožiaragiai – nuobodžios asmenybės. Tai netiesa!  Šio ženklo atstovai – visai ne paniurėliai ir nėra jau tokie pamišę tik dėl darbo. Jie turi puikų humoro jausmą, tad nesuklystumėte padovanoję bilietus į nuotaikingą komediją ar linksmą spektaklį. Ožiaragiui iš laimės suspurdėtų širdis nuo tokios dovanos, kurios pats sau niekada nenusipirktų (kad ir kaip Ožiaragiai būtų  linkę taupyti). Tegul tai bus ir prabangi smulkmena, pavyzdžiui, išskirtinė gurmaniška kava, nuostabus porcelianinis puodelis ir pan.

 

Vandenis

Niekada negali nuspėti, kas sudomins šį nepastovų ženklą artimiausiu metu: šią savaitę Vandeniai pametę galvą dėl šuolio parašiutu, kitą – dėl jogos... Vis dėlto jei norite juos nustebinti, padovanokite šį bei tą asmeniško, pavyzdžiui, nepagailėkite savo laiko nuotraukų albumui sukurti ar filmui sumontuoti apie jūsų bendrus žygius ir linksmas drauge praleistas dienas. Gali būti, kad Vandeniai stengiasi to neparodyti, tačiau iš tiesų jie labai brangina savo draugus. Beje, šio ženklo žmonės, galbūt nė patys to nejausdami, labiau nei kiti ženklai rūpinasi savo pėdomis, tad įteikite jiems krepšelį jaukių šiltų ir stilingų kojinių – jie apsidžiaugs.

 

Žuvys

Žuvys būtų ypač dėkingos už dovanas, kurios padėtų pasislėpti nuo žiaurios pasaulio realybės. Romantiška knyga, stilingi namų apyvokos daikčiukai, kurie padeda sukurti jaukią ir saugią aplinką, – visa tai artima po šiuo ženklu gimusiems žmonėms. Kadangi tai vandens ženklas, jiems būtų malonu gauti vonios druskos, putų ir dušo želė. Na o jei trokštate pamaloninti brangia dovana, šiam gamtos apdovanotam fotografui įteikite fotoaparatą.

 

 

Taip pat skaitykite:

Ko moterys nori, o vyrai nedovanoja

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius