Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 11

33-iasis žurnalo „Ji“ numeris!

Kas labiausiai trumpina gyvenimą, daržovių su įdaru receptai, kaip išrinkti drabužius vyrui – visa tai ir dar daugiau įdomių straipsnių naujausiame „Ji“ numeryje.
2013 m. / Nr. 33
2013 m. / Nr. 33 / Žurnalo „Ji“ archyvo nuotr.

Gazuoti energiniai gėrimai, cigaretės, vyno taurė prie pietų stalo yra virtę daugelio iš mūsų įpročiu, ritualu, be kurio negalime praleisti nė dienos. Civilizacijos malonumai greitai įvilioja į spąstus. Deja, pasekmės labai liūdnos. Prasta savijauta, sunykęs grožis, nutukimas, nuolatinis nuovargis, prasti santykiai su aplinkiniais, sunkios ligos...

Pasakojame apie blogų įpročių daromą žalą, pateikiame statistiką ir dalijamės specialistų komentarais, kaip jų atsikratyti. Nesakome, kad reikia ieškoti ligų, – tenorime, kad rūpintumėtės savimi ir džiaugtumėtės gyvenimu.

Žavi šviesiaplaukė Edita Nicholson pasakoja apie meilę kalnams. Ji – vienintelė lietuvė, įkopusi į tris aukštesnes nei 8 tūkst. metrų viršukalnes (tarp jų ir Everestą). „Gyvename Žemėje kartą ir privalome gyventi taip, kad paskui netektų gailėtis, jog gyvenimas praėjo ir svajonės liko neįgyvendintos“, – sako moteris. Taigi, mielosios, susikaupkite ir pirmyn savo svajonių link!

O kad visai nepamirštumėte žemiškų reikalų – patarimai, kokiais drabužiais papildyti vyro spintą, daržovių su įdaru receptai, gaivinantys gėrimai, daržovių šaldymas ir daugybė kitų įdomių temų.

Gražios savaitės!

„Ji“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius