Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Karštoji zona: kur geidžia mylėtis vyrai?

Tik filmuose seksui tinkamos visos vietos. Nesvarbu, ar tai būtų virtuvėje esantis stalviršis, plytelėmis išklotos grindys, paplūdimys ar kino teatro salė.
Jausminga pora
Jausminga pora / Fotolia nuotr.

Tačiau realybėje žmonių norai kur kas kuklesni ir įgyvendinami paprasčiau. Juk tos grindys beprotiškai šaltos, baimė būti užkluptam viešoje vietoje greitai numalšina bet kokią aistrą, o paplūdimyje visai nedžiugina smėlio kalnai...

Taigi, apklausos duomenimis, dauguma vyrų seksu džiaugtųsi labai paprastoje vietoje (ne lovoje) – duše. Tam pritaria bent 73 proc. stipriosios lyties atstovų.

Jų nuomone, tai patogu ir praktiška, kadangi po sekso norisi švaros, tad kodėl vienu metu nenušovus dviejų zuikių? Be to, net 81 proc. vyrų sutiktų dar kartelį nerti į šią avantiūrą ir pakartoti seksą duše.

Tiesa, duše turėtų būti tikrai pakankamai vietos, kad jame sutilptų abudu įsimylėjėliai, kadangi nėra nieko nemaloniau, kai aistra veržiasi pro kraštus, o išsitekti duše beveik neįmanoma.

Tyrėjai pasiteiravo apklausos dalyvių, kada, jų manymu, geriausia mylėtis duše. Net 56 proc. pasirinko šiltąjį sezoną – vasarą. Taigi, belieka tik laikytis saugumo, kad nepalystumėte, nesusižeistumėte ir nepatirtumėte traumų – nepersistenkite su stipria vandens srove, nesirinkite įmantrių pozų – verčiau jau stovėti tvirtai, o ne bandyti Kamasutros vadovą įgyvendinti praktiškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius