TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kelios priežastys, kodėl moterys palieka mylimus vyrus

Meilė – sunkiai aprašoma ir neturi konkretaus apibrėžimo, tačiau net ir vienas kitą mylintys žmonės kartais pasuka skirtingais keliais.
Pora
Pora / Fotolia nuotr.
Temos: 2 Santykiai Meilė

Greičiausiai ne vienam mūsų yra tekę susidurti su tokia situacija, kai pora, kuri atrodė neišskiriama, nusprendžia rinktis ne meilę ir abipusius jausmus, bet skyrybas. Priežasčių, kodėl taip gali nutikti, taip pat yra išties daug. Šį kartą savo abejones diktuoja moteriškosios lyties atstovės.

TAIP PAT SKAITYKITE: 6 didžiausi išbandymai, kurie gali supurtyti jūsų santykius

Jos jaučiasi vienišos

Visos moterys nori jausti, kad yra svarbios. Jeigu šalia jos nėra vyro, kuris palaikytų, santykiai dažniausiai praranda esmę ir negali tęstis. Moterys tam tikra prasme yra auklėtojos, ir santykiai, kuriuos jos kuria, yra labai svarbūs jų gyvenime. Vyrams dažniausiai ateina tas laikas, kai jie jaučiasi patogiai ir nebejaučia poreikio stengtis. O kai atkeliauja jausmas, kad esi vienišas, nors būni su kažkuo, kuris nėra emociškai atsidavęs, supranti, kad santykiuose likti tiesiog nebesinori.

Jos nesijaučia pripažintos

Nėra nieko nemaloniau, kai moters nesiklausoma jos kalbos metu, kai nepaisoma jos nuomonės ir požiūrio. Santykiuose damoms reikia jausti, kad yra suprastos, priimtos, gerbiamos ir palaikomos (to paties, beje, reikia ir vyrams). Kai jos dalinasi su savo artimu žmogumi, tai noras pajausti ryšį su juo. Riteriškumas – tai nuostabu, nes moterys dievina paprasčiausius komunikacijos ir meilės aktus, pavyzdžiui, šiukšlių išnešimas, skalbinių sutvarkymas ar jau minėtas pripažinimas santykiuose.

Jos nesijaučia seksualios

Vyrams seksas kiek kitokia patirtis negu moterims. Kai jie nori sekso, jie pasiruošę iškart, o moterims reikia intymumo, įžangos, jausmo, kad yra geidžiamos savo išrinktojo. Rutina – tai lyg mirties bučinys... Spontaniškumas, romantika – visa tai damų galvose. O jeigu vyras susijaudina tik įsivaizduodamas kitas moteris, žiūrėdamas erotinius filmus ar seksas jam tik kaip iškrova, moteris jaučiasi nemylima ir jos susijaudinimo temperatūra krenta žemiau nulio. Ateina tas momentas, kai moteris supranta, kad vyras jos negeidžia ar ji jam nėra svarbi lovoje, ir tada ji renkasi judėti į priekį. Bet ne su savo mylimuoju.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tobulas meilužis: kodėl ši partnerio savybė gali kenkti intymiam gyvenimui

Svarbūs gyvenimo pokyčiai

Vidutinio amžiaus krizė arba tiesiog atėjęs tam tikras laikas santykiuose kiekvienam smogia skirtingai. Moterys nenori naujų drabužių ar prabangaus automobilio – joms kur kas svarbiau žinoti, kad yra seksualios ir vis dar trokštamos savo vyrų. Galiausiai menopauzė, suaugę vaikai, tėvai, kuriems reikalinga nuolatinė priežiūra, finansinis stresas taip pat pakoreguoja poros gyvenimą.

Moterys trokšta vieno – kad visi jų išgyvenimai, patirtys būtų su stiprybe ir jėga palaikomi jų vyrų. O kai paramos jos nejaučia ir nepatiria, dažniausiai supranta, kad toliau savo pasaulį nori kurti vienos.

Moterys nemėgsta nuspėjamumo

Vyrai labai dažnai įsimyli komfortišką rutiną ir kuo jie vyresni tampa, tuo mažiau nori veiklos, kuri būtų susijusi ne su jais. Štai kodėl daugelis jų išgyvena vidurio amžiaus krizę. Visgi moterys nori žinoti, kad vis dar rūpi savo antrajai pusei. Net paprasčiausias užrašas ant kavos puoduko gali įtemptus santykius vėl sugrąžinti į malonius laikus. Moterims reikia lemtingų momentų ir suvokimo, kad šalia jų yra tikras draugas.

Vyrų nėra šalia fiziškai

Moterys toleruoja išties labai daug, tačiau turėti vyrą, kuris rūpinasi tik savimi, ne pats geriausias pasirinkimas. Šiuolaikiniame pasaulyje moteriai nereikia, kad vyras ja rūpintųsi nuo ... iki. Kur kas svarbiau įvertinimas ir buvimas šalia. Kai vyras visą laiką labiau domisi laiko leidimu be savo žmonos, t. y. bet kur, kad tik nereikėtų būti su antrąja puse, santykiai negali klostytis gerai. Kai nėra meilės, įvertinimo, prisilietimų, dvasinės jungties, intelektualios stimuliacijos, moteris renkasi būti viena ir juda pirmyn.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius