-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laiminga santuoka pagal numerologiją

Pagal Avestos astrologiją, laimingam šeimyniniam gyvenimui didelės įtakos turi sutuoktinių amžiaus skirtumas. Daugelyje Azijos šalių renkantis porą iki šiol paisoma šio fakto.
Pora
Pora / Fotolia nuotr.

Amžiaus skirtumas 1 metai

Santuoka tvirta, bet dažniausiai pagrįsta vienpusiu susižavėjimu. Vienas iš sutuoktinių turi kėslų pagerinti savo materialinę padėtį.

Jei tekate iš išskaičiavimo, sąjunga bus naudinga, o santykiai dalykiški. Didelės romantikos tikrai nesitikėkite, tačiau, jei suteiksite partneriui daugiau laisvės ir gerbsite jo privatumą, gyvenimas gali susiklostyti visai neblogai.

Amžiaus skirtumas 2 metai

Dažniausiai tokių porų gyvenimas tik išoriškai primena tvirtą ir harmoningą šeimą. Sutuoktiniai nuolat kariauja dėl privačios erdvės, interesų, pomėgių ir kitų, net smulkių buitiškų dalykų. Jei santuoka paremta laikinu susižavėjimu ar tuokiamasi dėl turto, greičiausiai ji pasmerkta iširti. Santuoka išliks tvirta, jei abu partnerius sies dvasiniai dalykai, abipusė pagarba, pakantumas ir bendri interesai. 

Amžiaus skirtumas 3 metai

Tokia sąjunga prilygsta vaikščiojimui peilio ašmenimis. Sutuoktiniai amžinai konkuruoja dėl lyderio pozicijos, todėl dažnai santuoka baigiasi skyrybomis. Arba dar blogiau – sutuoktiniai, nors ir gyvena drauge, kiekvienas sau. Vienas iš sutuoktinių neretai ieško malonumų nukrypdamas į šoną. Šeimą dažnai lydi skandalai ir išdavystės.

Tokia partnerystė visai nebloga slaptiems meilės ryšiams. Sėkminga, jei sutuoktiniai nelaiko vienas kito už trumpo „pavadėlio“.

Amžiaus skirtumas 4 metai

Dažniausiai tokia santuoka būna harmoninga, kupina meilės ir pagrįsta tarpusavio pasitikėjimu, pagarba bei bendrais interesais. Vienas minusas – su metais tokie harmoningi santykiai virsta rutina ir gali pašlyti.

Kad pora ilgai ir laimingai gyventų, kaskart reikia pakurstyti ugnį. Aistringas netikėtas vakaras, malonios staigmenos, net atostogos atskirai gali įžiebti prigesusius jausmus.

Amžiaus skirtumas 5 ir 10 metų

Anot Avestos astrologų, tokią porą sieja stiprus karminis ryšys. Sutuoktiniai privalo „atidirbti“ ar atkentėti už praėjusiuose gyvenimuose padarytas klaidas gyvendami drauge. Vienoms poroms tai būna sunkus išbandymas, tarkim, žmonai tenka pakęsti girtaujantį vyrą arba aukoti savo gyvenimą dėl sutuoktinio karjeros, ir atvirkščiai.

Santuoka laiminga ir ilga, jei abu sutuoktiniai stengiasi ne konkuruoti ar lyderiauti, o pasimokyti iš atsiųstų išbandymų, siekia bendro tikslo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius