Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 09 01

Astrologės Lanos Kutkytės rugsėjo mėnesio horoskopas

Ji24.lt skaitytojams jau gerai pažįstama astrologė Lana Kutkytė pateikia rugsėjo mėnesio prognozę dvylikai Zodiako ženklų.
Vynuogės
Vynuogės / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Vienu metu teks spręsti daug reikalų, ir tai nebūtinai bus malonu. Nuo įsipareigojimų išsisukti greičiausia nepavyks, tad protingiausia būtų tiesiog sutvarkyti tuos reikalus, kuriuos sutvarkyti būtina. Pasilinksminimus ir poilsį trumpam teks pamiršti.

Pirmąją savaitę svarbu kruopščiai dirbti, rimtai imtis mokslų ir nelaukti greito rezultato, nes saldūs darbo vaisiai – tik ateityje. Antrąją savaitę jūsų nervų sistema gali būti pernelyg jautri, tad geriausia būtų kiek apriboti kontaktus ir paisyti sveiko gyvenimo taisyklių.

25–30 dienomis valdykite savo emocijas ir atminkite, kad tiek sunkios, tiek džiugios gyvenimo akimirkos anksčiau ar vėliau praeina. Šis mėnuo gali praeiti be didesnių problemų, jeigu tik gebėsite adekvačiai reaguoti į įvykius ir nieko naujo nepradėsite.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Pirmąją dekadą meilės srityje galimi džiugūs pokyčiai. Bus lengva bendrauti su savo meilės objektu, o tiems, kam rūpi sutikti žmogų romantiškiems santykiams, tai gali nesunkiai pavykti. Antrąją dekadą pasistenkite neišlaldauti ir ypač vengti prabangių pirkinių, kurie šiuo metu ypač vilios, tačiau po kiek laiko privers gailėtis neapgalvotų poelgių.

Lengviau nei paprastai pavyks aktyviai sportuoti ir laikytis dietos. Turintiems vaikų pravartu jiems skirti kuo daugiau dėmesio, ypač 12–15 mėnesio dienomis. Pasiruoškite galimiems jų kaprizams bei nesusikalbėjimams.

Trečiąją dekadą lydės įkvėpimas kuo daugiau nuveikti profesinėje sferoje, sutvarkyti esminius gyvenimo dalykus. Vis dėlto nesivadovaukite vien tik smulkmenišku naudos apskaičiavimu ir logika – nepamirškite ir savo intuicijos balso.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Svarbiausi taps darbai, susiję su namais, šeima, buitimi. Gali dažniau užplūsti noras pabūti namuose arba tiesiog jums saugioje aplinkoje – tai normalu, kadangi šiuo metu itin svarbu skirti laiko poilsiui ir nepersidirbti.

Galima nemaža nauda tvarkant nekilnojamojo turto reikalus. Taip pat tinkamas laikas persikraustymui į naują būstą, pradėti remontą arba sukurti šeimą, tačiau tik tuo atveju, jei svarbiausius proceso darbus užbaigsite iki 11 dienos.

12–14 dienomis nieko rimto nesiimkite ir palikite svarbių reikalų tvarkymą ateičiai. Verčiau išlaikykite tai, ką jau turite gyvenime geriausio, bei stiprinkite ryšį su artimu žmogumi. Mėnesio pabaigoje gali gimti naujos idėjos, tačiau jų realizavimą atidėkite kitam mėnesiui. Šiuo užtemimų laikotarpiu lengva bus suklysti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Visus svarbiausius darbus pasistenkite nuveikti per pirmąją dekadą – tai jums palankiausias metas. Laukia nemažai malonių atsitiktinumų, kuomet reikiamos pagalbos sulauksite tarsi savaime. Nusimato daug, bet smulkaus darbo, trumpų susitikimų, skambučių, susirašinėjimų, netolimų komandiruočių.

Veiklos tikrai nestigs, tačiau nuo antrosios dekados būtų protingiausia sulėtinti gyvenimo ritmą ir veikti kiek ramiau ir atsargiau. Antroji bei trečioji dekados – žymiai sudėtingesnis laikas, kuomet bus sunku susikalbėti su kolegomis, draugais, kaimynais bei šeimos nariais. Naudinga būtų šį laikotarpį paskirti mokslams, skaitymui, turimos informacijos peržiūrai ir sutvarkymui, technikos taisymui.

Kai kuriuos šis metas privers susimąstyti: ar jiems tinka ir patinka jų gyvenamoji vieta? Gali kilti noras ją keisti.

Taip pat skaitykite: Rugsėjo mėnesio sėkmės kalendorius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius