Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 17

Dvyniai: 2016 metų meilės, pinigų, karjeros ir sveikatos horoskopas

2016 metai Dvyniams – tai nelengvų išbandymų ir sunkių sprendimų metas. Šiais metais jums iš esmės reikės peržiūrėti savo vertybes.
Dvyniai
Dvyniai / Fotolia nuotr.

Išoriškai viskas atrodys gana neblogai, tačiau vidiniame pasaulyje žadami dideli pokyčiai. Jūs su dideliu entuziazmu imsitės bet kokio darbo, tačiau viduje jus labai dažnai kamuos klausimas: „Ar aš einu teisingu keliu?“

Didelė tikimybė, kad viską darysite iš inercijos, nejausdami malonumo ir nerodydami didelio intereso.

Žvaigždės žada, kad vienu metu Dvyniai demonstruos draugiškumą, inteligentiškumą ir supratingumą, kitu – irzlumą ir kandumą. Žvaigždės pataria dažniau laikyti liežuvį už dantų, nes dėl jūsų sarkastiškumo galite prarasti draugus. Tiesa, jeigu savo žavesį ir bendravimo įgūdžius nukreipsite tinkama linkme, sėkmė jums garantuota bet kokioje srityje.

Ugninė Beždžionė Dvyniams žada neribotas tobulėjimo galimybes. Tiesa, tik tuo atveju, jeigu jie šiomis galimybėmis tinkamai pasinaudos ir laiku jas pastebės.

Meilė

Metų pradžia žada būti rami, kupina harmonijos, gražių santykių su draugais ir artimaisiais. Dvyniai iš naujo atras, kaip stipriai brangina šalia esantį žmogų, tai sukels naujų jausmų bangą ir pagerins santykius. Žvaigždės šiam Zodiako ženklui pataria nesikapstyti savo viduje ir nesiaiškinti santykių, nes tai gali sukelti ilgalaikį konfliktą.

Dvyniai iš naujo atras, kaip stipriai brangina šalia esantį žmogų, tai sukels naujų jausmų bangą ir pagerins santykius.

Vieniši Dvyniai turėtų būti atsargūs ir atidūs. 2016 metų simbolis – Ugninė Beždžionė nuolat provokuos pradėti neaiškius santykius. Tikėtina, kad užmegsite santykius, kurie truks neilgai. Tiesa, nuoskaudos ir kartėlio dėl to visai nejausite. Žvaigždės spėja, kad visus metus ieškosite to žmogaus, kuris galėtų įvertinti jūsų gilų vidinį pasaulį ir sugebėtų susitaikyti su jūsų dvilypumu ir dažna nuotaikų kaita. Didelė tikimybė, kad Dvyniai vienišiai vienu metu turės kelis romanus. Tai suteiks jų gyvenimui tam tikro polėkio ir pakels adrenalino kiekį kraujyje. Žvaigždės Dvyniams pataria laiku sustoti, nes toks dvigubas gyvenimas nieko gero nesuteiks.

Meilė „dviem frontais“ yra neįmanoma, todėl vienaip ar kitaip Dvyniai turės padaryti rimtą pasirinkimą. Tie, kurie susidoros su šia nelengva problema, atras patikimą antrąją pusę. Metų pabaiga bus emociškai tuščia. Po audringų nuotykių jūs norėsite pabūti vieni – tai puiki galimybė pagaliau išsiaiškinti savo jausmuose.

Taip pat skaitykite: Avinas: 2016 metų meilės, pinigų, karjeros ir sveikatos horoskopas

Pinigai

Artėjantys metai tokie, kai pinigai Dvyniams tiesiog patys kris į rankas. Kokios veiklos jūs besiimtumėte, visos jos žada pelną ir turtus. Tiesa, yra nemenka rizika, kad Dvyniai bus tarsi apsvaiginti lengvais pinigais, todėl ne visada sugebės atsilaikyti prieš abejotiną sandorį. Kartais jie pasiduos nešvarioms avantiūroms ir nejaus dėl to jokios sąžinės graužaties.

Tai metai, kai finansiniai srautai bus ypač dosnūs, tačiau jums teks sunkiai dirbti, kad papildytumėte savo biudžetą. Žvaigždės Dvyniams finansinėje srityje žada iš tiesų daug galimybių, ir nei vienos iš jų jie nenorės praleisti.

2016-ieji – palankus metas bet kokio tipo verslui. Tiesa, jeigu norite, kad sėkmė nuo jūsų nenusisuktų, turite parodyti Fortūnai dėkingumą. Žvaigždės pataria dalį pinigų skirti labdarai, padėti silpnesniems ir mažiau turintiems žmonėms. Tai metas, kai didelius pinigus reikia leisti greitai – kai tik pradėsite taupyti, pajamos pradės mažėti. Geras laikas padaryti rimtą pirkinį, pavyzdžiui, įsigyti automobilį ar būstą.

Šiais metais Dvyniai gali drąsiai imtis naujų projektų ar dirbti keliais frontais. Finansiniu atžvilgiu metai bus palankūs, tačiau intensyvus darbas gali turėti neigiamos įtakos sveikatai ir nuotaikai.

Taip pat skaitykite: Jautis: 2016 metų meilės, pinigų, karjeros ir sveikatos horoskopas

Karjera

Ateinantys metai – geras laikas karjerai ir profesinei veiklai. Dvynių bendravimo įgūdžiai ir komunikabilumas padės jiems kopti karjeros laiptais ar netgi pradėti verslą. Tiesa, gali atsirasti žmonių, kurie bus šalia ir padės jums siekti profesinių aukštumų, tik žvaigždės pataria būti atsargiems ir suvokti, ko jie norėtų už tai mainais. Kartu su gerais pasiūlymais bus ir abejotinų ar ne visai teisėtų pasiūlymų, tad mokėkite atskirti pelus nuo grūdų.

2016 metais Dvyniai turės didelę tikimybę greitai pakilti karjeros laiptais. Tiesa, antroji metų pusė bus kiek įtempta. Dvyniai, tikėtina, blaškysis tarp audringo asmeninio gyvenimo ir naujų karjeros galimybių, tad laiko kokybiškam poilsiui visai neliks. Puikių darbo perspektyvų fone Dvynius gali užklupti netgi depresija. Svarbiausias Dvynių uždavinys šiuo įtemptu metu – mokėti tinkamai paskirstyti savo dienotvarkę.

Jeigu darbe kiltų problemų, žvaigždės Dvyniams pataria nedvejoti ir drąsiai jas spręsti – tada jūsų karjera kils aukštyn. Jeigu abejosite ir paliksite viską taip, kaip yra, tai paleisite savo galimybę, kuri vėl pasirodys labai negreitai.

Dvyniai sulauks pasiūlymo užimti naują darbo poziciją ar netgi pakeisti veiklos sritį. Į visus naujus pasiūlymus šis Zodiako ženklas atsakys teigiamai. Tačiau būkite budrūs: didelė tikimybė, kas įsisukę į darbą, praleisite daug svarbių momentų su draugais ir šeima. Neleiskite, kad naujas ir įdomus darbas visiškai jus pasiglemžtų. Kai kuriems Dvyniams gali tekti rinktis – šeima ar karjera. Verta pažymėti, kad dauguma šio ženklo atstovų, vertindami savo nepriklausomybę, pasirinks karjerą.

Sveikata

Audringas asmeninis gyvenimas, puiki finansinė padėtis ir sėkmė darbe turės neigiamos įtakos Dvynių sveikatai. Ypač, jeigu visai nerasite laiko poilsiui ir nemokėsite atsipalaiduoti.

Žvaigždės siūlo būtinai rasti laiko poilsiui ir relaksacijai. Nepervertinkite savo organizmo galimybių – jis tikrai nėra geležinis.

Silpnoji Dvynių vieta – virškinimo sistema, tad Ugninės Beždžionės metais daugeliui Dvynių teks apsilankyti pas gastroenterologą. Žvaigždės pataria neatidėlioti vizito ir laikytis visų gydytojo rekomendacijų. Artėjančiais metais

Dvyniai turėtų skirti ypatingą dėmesį savo maitinimosi įpročiams ir maisto kokybei. Tai pat pravartu būtų laikytis maitinimosi režimo, kad išvengtumėte rimtų problemų.

Taip pat skaitykite: „Myliu save“. Žanetos istorija: „Sureguliavusi mitybą, per pusmetį numečiau 30 kg“

Turiningas Dvynių gyvenimas neleis jiems deramai pailsėti ir atsipalaiduoti, todėl gali kilti problemų su oda, o tai turės neigiamos įtakos išvaizdai. Žvaigždės pataria bent du kartus per savaitę darytis veido kaukes, apsilankyti pas kosmetologą ir tiesiog labiau rūpintis odos būkle. Horoskopas taip pat primygtinai rekomenduoja atsikratyti žalingų įpročių.

Artėjančiais metais Dvyniams taip pat egzistuoja didelė streso ir neurozių tikimybė. Tokia būklė gali sukelti visišką jėgų praradimą ar netgi depresiją. Žvaigždės siūlo būtinai rasti laiko poilsiui ir relaksacijai. Nepervertinkite savo organizmo galimybių – jis tikrai nėra geležinis. Švenčių metų pabandykite išjungti telefoną ir visiškai pamiršti darbą.

Tikėtina, kad 2016 metais Dvynius dažnai kamuos peršalimo ligos. Žvaigždės pataria stiprinti imunitetą, gerti vitaminus ir, pasirodžius pirmiesiems ligos simptomams, nedelsiant pradėti gydymą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius