TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 03 20

Savaitės horoskopas – kovo 21–27 d.

Astrologinės prognozės dvylikai Zodiako ženklų. Kokia savaitė jūsų laukia?
Interjero detalės.
Interjero detalės. / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šios savaitės pagrindinis astrologinis įvykis – Mėnulio užtemimas Svarstyklėse turės įtakos santykiams su jums svarbiu žmogumi. Regis, didžiausia problema ta, kad nelaikysite liežuvio už dantų, o žodžiai, ištarti neapgalvojant, nepridės balų jūsų sėkmingai santuokai, kaip ir verslo ar darbo partnerystės eigai.

Nors tikėsite savimi, tuo ką sakote ir tuo ką darote, vis dėlto turėsite ieškoti aplinkkelių, kuriais eidami galėtumėte pasiekti reikiamus žmones. Tinkamu metu panaudodami savo žinias ir įsitikinimus, galite kur kas greičiau pasiekti savo tikslą, nei elgdamiesi tiesmukiškai ar arogantiškai.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šią savaitę verta atkreipti dėmesį į savo kasdienes pareigas, nes šioje jūsų srityje įvyks Mėnulio užtemimas. Norėsite kaip nors patobulinti savo darbo vietą ir santykius su kolegomis, bet nežinosite kaip, o ar tie, su kuriais tai susiję, norės jus girdėti – nežinia. Užuot tėškę tiesą į akis, palaukite, kol klausytojai bus pasiruošę išgirsti jūsų informaciją.

Be to, dar bus įvykių, kurie gimdys jūsų viltis ir jas žlugdys, kol galų gale šis ratas vėl apsisuks, ir jūs iš naujo patirsite didžiųjų lūkesčių pliūpsnį. Galų gale turbūt suprasite, kad jūsų norams įgyvendinti reikalingas kitų žmonių palaikymas, parama ar dalyvavimas, net jei tai jums suteikia tam tikrų apribojimų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šią savaitę dėl Mėnulio užtemimo spręsite santykių su savo mylimuoju (-ąja) ar vaikais, o gal santykio su jūsų pomėgiu ar kūrybine veikla galvosūkius. Galbūt iš baimės ar nenoro imtis atsakomybės už asmeninius sprendimus lūkuriuosite pagalbos iš bičiulių ar bendražygių.

Deja, draugų ar komandos narių žodžiai, užuot jums padėję, žeis, privers jus abejoti savimi ar kitais būdais apsunkins jums iškeltus ar jūsų pačių nustatytus uždavinius. Atsakomybė už santykius – štai kur jūsų raktas. To prireiks ir tuomet, kai meilės darbui tema kirsis su būtinybe išpildyti jūsų šeimos narių svajones.

TAIP PAT SKAITYKITE: Žvakių spalvų reikšmės: vienos prišaukia meilę, o kitos padeda surikiuoti mintis

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ši savaitė gali jums pasirodyti ne iš lengvųjų – visgi Mėnulio, jūsų ženklo valdovo, užtemimas. Tačiau tai ne priežastis pasislėpti ar nieko neveikti, bijant pridaryti klaidų. Jei tik rasite savyje stiprybės – naudokite šį potencialą savo namų, šeimos ar kitai asmeninei erdvei pagerinti.

Santykių su namais ar su šeimos nariais tema gali iškilti aukščiau visų kitų ir pradėti konkurencinę kovą su jūsų darbu. To nenutiks, jei nedėsite giliai širdin savo vadovų ar kolegų pastabų, o susitelksite į tai, ką privalu atlikti – tiek darbo vietoje dėl geresnių darbo rezultatų, tiek namuose dėl harmoningesnio šeimos gyvenimo.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šią savaitę jūsų bendravimo srityje įvyks Mėnulio užtemimas, sukeldamas šiokių tokių įtampų jūsų mokymosi procese ar ryšiuose su artima aplinka. Dėl jo įtakų, norėdami pagreitinti informacijos pasidalinimą, trokšdami greičiau ką nors sužinoti ar išmokti, nieko nepešite.

Ir nors smalsumas jus ves į priekį, vis dėlto nuolat įpainios jus į klampias situacijas, iš kurių išbrisite neieškodami patvirtinimo autoritetinguose šaltiniuose, o patikėję tais, kurie šalia, ir tuo, ką žinote, ką esate išmokę ar net praktiškai patikrinę patys. Surizikavę kūrybiškai pritaikyti savo turimas žinias, pamatysite, kaip viskas grįžta į savas vėžes.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šios savaitės įvykiai dėl Mėnulio užtemimo gretimame ženkle iškels jums uždavinius, susijusius su jūsų asmeniniais finansais, jūsų planuotais pirkiniais ar papildomo uždarbio galimybėmis. Patikėkite ir kitus įtikinkite, kad viliojantys pasiūlymai gauti kreditą ar paramą jūsų norams įgyvendinti atneštų tik trumpalaikį palengvėjimą.

Užuot vaikęsi lengvo laimikio, peržiūrėkite savo poreikių sąrašą. Galimas daiktas, pamatysite, kad jūsų ankstesni planai visiškai neturi nieko bendra su tuo, ko jums iš tiesų reikia. Perdėlioję prioritetus, galėsite nusistatyti naują kryptį, kurios link eikite, nepamiršdami atiduoti savo duoklės šeimai ir remtis tradicijomis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Psichologė E.Petkutė: jei žmona nuolat nepatenkinta jūsų atlyginimu, gebėjimais lovoje ir išvaizda – metas suklusti

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šią savaitę, kai jūsų ženkle įvyks Mėnulio užtemimas, jūs labiausiai už visus norėsite taikių santykių. Deja, jūsų norai eis vienais keliais, o realus gyvenimas jus ves kitais. Ir kai beprasmiai ginčai pasieks apogėjų – nenusivilkite savo antrąja puse ar darbo partneriu, o raskite žmogų, su kuriuo galite pasikalbėti ir gauti svarų patarimą. Iš to išloš abi barikadų pusės.

Dar šis tas svarbaus jūsų meilės darbui tematika. Poreikis persistengti dėl jo ir dėl savo kolegų geros savijautos, vers jus daryti kvailystes. Ir jei jūsų pastangas sustabdys kiti svarbūs susitikimai, jums reikalingos informacijos stoka ar įvykiai šeimoje – būkite tikri, kad tai savotiška jūsų apsauga.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šią savaitę dėl užtemimo Svarstyklių ženkle, jums reikės bent šiek tiek laiko nuo visko atitrūkti. Galėdami sau leisti trumpas atostogas, savo sapnuose, meditacijose ar vienumoje gautumėte kelis jums svarbius atsakymus – paaiškinimus to, kaip geriau susidoroti su darbo užduotimis ar sveikatos iššūkiais.

Jei toks scenarijus jums netinka, turėsite kiek kitaip sudėlioti akcentus, kad jūsų santykiai su kolegomis, kasdienė veikla ir jūsų sveikatos būklė nepablogėtų. Trankytis durimis, tikintis rasti supratingesnį darbo kolektyvą, geresnį gydytoją ar patrauklesnę darbo vietą neverta. Gaisrai užges, kai įdarbinsite savo talentus, užuot ieškoję kaltų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šią savaitę dėl Mėnulio užtemimo gali pritrūkti ramybės ir savitarpio supratimo komandoje ar tarp draugų dėl jūsų poreikio parodyti savo išskirtinumą. Niekas neturi teisės jums įrodyti, kad verta atsisakyti savęs dėl bendrų siekių. Priešingai, jūsų asmeninis įnašas bus didžiulis ir nenuginčijamas, iš kurio išlošite ir jūs, ir jūsų kolektyvas.

Tačiau norėdami pateikti kitiems savo pasiūlymus, atidžiau rinkite žodžius ir juos kaip nors gražiau supakuokite. Antraip ateityje turėsite nemažai darbelio, kad grąžintumėte pasitikėjimą jumis. Be to, jūsų asmeninė iniciatyva bus reikalinga stabilizuoti situaciją tiek darbe, tiek namuose.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Ši savaitė galėtų būti laiptelis į profesines aukštumas. Tačiau užuot leidę vaizduotei įsisiūbuoti, imkitės darbo, kurio iš jūsų pareikalaus jūsų karjeros srityje vyksiantis Mėnulio užtemimas. Viena vertus, jo dėka jūs pamatysite kas taisytina jūsų profesiniame kelyje, kita vertus, gali atsirasti pojūtis, kad kažkas jus užrištomis akimis veda nežinoma kryptimi.

TAIP PAT SKAITYKITE: Neišnešiotų dvynukių istorija: stipresniosios meilė padėjo išgyventi sesei, svėrusiai vos 390 g

Pokalbiai su artimais žmonėmis gali išryškinti tas vietas, kurias mažiausiai norite matyti. Gelbėjimosi ratas – tai jūsų atsakomybė už abi stovyklas: darbą ir namus. O jei dar pasiryšite matyti dalykus, kurių neįmanoma įžiūrėti plika akimi ir juos panaudoti, konkurenciją pakeis bendradarbiavimas.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šią savaitę dėl Mėnulio užtemimo maži dalykai prieštaraus dideliems, o jūsų vizijoms, svajonėms, tolimoms kelionėms ar studijoms trukdys informacijos gausa ir po kojomis besipainiojančios naujienos. Jas sutrypę nieko nelaimėsite, kaip ir metę jums svarbesnius dalykus tam, kad įniktumėte į kasdienius rūpesčius. Beje, čia taip pat gali įsipainioti jūsų brolis, kaimynas ar koks artimas giminaitis.

Leisdami kam nors iš draugų parodyti jums galimus sprendimus, ilgainiui atrasite siūlo galą, kuris padės suderinti jūsų didelius siekius su mažais, jūsų tolimas keliones su trumpomis, jūsų įsitikinimus – su kasdien plūstančia informacija, neignoruojant kurios nors pusės.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ši savaitė, kai įvyks Mėnulio užtemimas, jums gali būti sunki ir lengva tiek, kiek jūs norite pasitikėti kitais, kaip sugebate derinti savo poreikius su tuo, ką jums gali pasiūlyti kitas žmogus, kiek ryžtatės patikėti kito žmogaus talentais, pasidėdami į šalį savuosius, tuos, kurie esamu momentu gali būti visiškai nereikalingi.

Įtikinę save, kad užleisdami vietą kam nors kitam, savęs nesumenkinate, laimėsite pagrindinę šios savaitės kovą prieš savo ambicijas. Ir, be abejo, įgysite kito žmogaus pasitikėjimą. O jau tada galėsite užsiimti rimtais darbais, kurie vis vienas kitą, neleisdami jums atsikvėpti.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius