-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką gimties laikas pasako apie vaiko būdą?

Besilaukiančios ar pastoti planuojančios moterys dažniausiai gilinasi į būsimo vaikelio horoskopo ženklą. Tačiau vien pagal jį nuspėti mažylio būdo tikrai neįmanoma. Pasak astrologų, nemažai įtakos turi ir gimties laikas, savaitės diena, įvairūs gamtos ženklai…
Vaikai
Vaikai / Fotolia nuotr.

Paros metas

Rytas (6-12 val.)

 

Sakoma, kad vaikai, gimę ryte nuo pat kūdikystės būna gana aktyvūs. Mamytei iš ryto ilgėliau pasivartyti pataluose su tokiu vaikučiu dažniausiai netenka. Jau mūsų senoliai sakydavo, kad anksti ryte pasaulį išvydę žmonės yra gimę dirbti. Likimas jų nelinkęs lepinti – vietą po šia saule tenka išsikovoti savo jėgomis. Užtat ryto vaikiukai paprastai būna labai stropūs. Mokytis stengiasi daug ir reguliariai. Jie nepasikliauja atsitiktine sėkme. Suaugę tokie žmonės taip pat linkę į darbomaniją. Jie nuolat galvoja apie reikalus, sunkiai atsipalaiduoja.

 

Diena (12-18 val.)

Per pietus pasaulį išvydę vaikai paprastai būna labai tvirto būdo, ryžtingi, principingi. Daugelis tokių vaikų būna talentingi, tačiau norėdami vienu metu veikti visko daug, tuos talentus neretai „išbarsto“. Jie puikūs diplomatai, turi prigimtinę dovaną palenkti į savo pusę aplinkinius. Net pati griežčiausia mama atlyžta, kai apsukrioji atžalėlė norėdama gauti kokį geidžiamą dalyką apiberia mielais žodžiais ar neįtikėtinai pavyzdingu elgesiu. 

 

Vakaras (18-24 val.)

Tokiu laiku gimę vaikiukai – tikri pelėdžiukai. Jie į dienos režimą įsijaučia pamažu,  o vakarop jų energija pasiekia epogėjų. Tas pats vyksta ir tokių vaikų gyvenime… Jų mokslai, talentai, įvairūs asmeniniai pasiekimai rutuliojasi ir atsiskleidžia pamažu. Iš pirmo žvilgsnio tokie vaikai apskritai atrodo gana paviršutiniški, tačiau jei kuo rimtai susidomi, gali pasiekti stulbinamų rezultatų. Šių vaikučių būdas sunkiai perprantamas. Jie užsislaptinę lyderiai ir nugalėtojai. Savo galimybes atskleidžia ir geriausius rezultatus parodo tada, kai iš jų niekas to nesitiki.

 

Naktis (24-6 val.)

Naktį gimę mažyliai paprastai būna jautrūs. Ypač kūdikystėje. Jiems reikia daug dėmesio ir globos. Nuo mažens šie vaikai aiškių aiškiausiai likę į individualizmą. Su bendraamžiais bendrauja labai atsargiai, vengia būti žaidimų lyderiais bei iniciatoriais. Užtat jie yra apdovanoti tiesiog stebėtinai stipria vidine intuicija. Kartais, netgi susidaro nejaukus įspūdis, jog jie viską perpranta kone kiaurai. Tikriausiai ši nuojauta ir lemia kartais kone mistišką jų gyvenimo sėkmę bei dvasios ramybę.

Pastaba. Pagal paros laiką vaiko būdą galima vertinti tik apytiksliai. Astrologai sako, kad tiksliausia charakteristika yra pagal tikslią gimimo valandą. Profesionalus astrologas įvertinęs tai, kaip planetos buvo išsidėsčiusios gimties akimirką, gali sudaryti gana tikslų asmenybės portretą.    

 

Gamtos ženklai

Pasak ezoterikų žmogaus charakterį lemia ne tik planetos. Nepaprastai didelį poveikį turi ir įvairūs gamtos reiškiniai. Taigi mintimis grįžkite į tą momentą, kai gimė jūsų mažylis ir pamėginkite atgaminti, kokia toji diena buvo.

► Saulėtą, giedrią dieną gimę vaikai paprastai būna draugiškos ir patrauklios asmenybės, kompanijų sielos. Optimistai ir idealistai. Ezoterikos žinovų teigimu, tokie vaikai ateina į pasaulį, kad padarytų jį geresnį, gražesnį, laimingesnį. Tokiems vaikams viskas klojasi lyg iš pypkės, jie dideli aktyvistai, gerai ir lengvai mokosi.

 

► Debesuotą dieną gimę vaikai paprastai būna nenuspėjamo būdo, kaprizingi, įnoringi. Nuo pat mažens aplinkinius, ir ypač tėvus linkę „šokdinti“ pagal savo dūdelę. Dėl nepastovumo ir dažnos nuotaikų bei emocijų kaitos tokiems vaikams dažniausiai nelengva rasti kalbą su bendraamžiais.

 

► Nuo senų laikų gyvuoja prietaras: jei vaikučio gimties akimirką lijo lietus, tai reiškia, kad jis bus turtingas ir visą gyvenimą nestokos materialinės gerovės. Bet... manoma, jog per lietų gimę vaikai būna ypač jautrūs. Šiems mažyliams būtina nuolat jausti artimųjų palaikymą, meilę ir šilumą.

 

► Kai gimė jūsų kūdikis, už lango buvo šlapdriba, dulksna arba rūkas? Sakoma, jog tai aiškiaregių gimties oras. Tokiu oru gimę vaikai paprastai būna apdovanoti ypatingomis įžvalgomis ir neregėtai gerai intuicija. Tokie mažyliai nuo pat gimimo būna labai nekūdikiški. Tarsi nuo pat gimimo akimirkos žinotų, kokiu tikslu atėjo į šį pasaulį. Vos pradėję kalbėti šie vaikai aplinkinius dažniausiai stebina vaikams nebūdingu mąstymu.

 

► Jei vaiko gimties akimirką snigo, tai reiškia, kad į pasaulį atėjo stipri ir atkakli asmenybė, pasirengusi įveikti visas kliūtis. Sniegas  - laimingas ženklas. Sakoma, kad sningant gimusiems vaikams labai lengvai pildosi visos svajonės, o užsibrėžtą tikslą jie pasiekia tarsi be jokių pastangų.

 

► Jei gimstant kūdikiui dundėjo griaustinis, tikriausiai buvote gerokai sunerimusi, kaip tai paveiks jūsų mažylį. Tačiau iš tiesų tokią akimirką gimęs kūdikis tampa tarsi pateptuoju. Jis visam gyvenimui įgyja tarsi savotišką imunitetą nelaimėms, prie jo „nelimpa“ joks blogis. Tokie vaikai tiesiog trykšta energija ir gyvenimo jėga. Nuo pat kūdikystės jie nenustygsta vietoje. O užaugę dažniausiai tampa nenuilstančiais keliautojais arba... altruistais, neretai dėl pasaulio problemų aukojančiais asmeninį savo gyvenimą.

 

► Gimimo akimirką danguje vyravęs mėnulio ar saulės užtemimas, pasak rytiečių, negeras ženklas.  Manoma, jog tokių žmonių gyvenimas būna sunkus ir komplikuotas, paženklintas įvairių nelaimių ir netekčių. Kitą vertus, pastebėta, jog per užtemimus gimsta daug išskirtinių, ryškia charizma apdovanotų asmenybių, kaip antai popiežius Jonas Paulius II. Tiesa, pastarojo likimo kryžius buvo išties nelengvas. Jis dar vaikystėje neteko mamos, paskui vyresniojo brolio ir pan.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius