-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 13

Naujajame „Ji“ numeryje – 2015 metų kinų horoskopas!

Rodos, Naujieji atkeliavo jau seniai, o jų sutiktuves spėjome ir pamiršti įsisukę į kasdienę rutiną. Pagal kinų kalendorių, tikrieji Ožkos metai prasidėjo vasario 19-ąją. Jei smalsu, kokie žada jums būti šie metai, nepraleiskite numerio temos su astrologų Vladimiro ir Sergejaus Azanovų prognozėmis.
Žurnalo „Ji“ viršelis (7 nr.)
Žurnalo „Ji“ viršelis (7 nr.) / Redakcijos archyvo nuotr.

Šiame numeryje rasite naudingos daugeliui dailiosios lyties atstovių aktualios informacijos apie grožio procedūras. Ar visos jos tikrai tokios nekenksmingos?!.

„Intervencinės grožio puoselėjimo procedūros, kuriomis moterys susižavi dėl gražių reklamų, nėra tokios nekaltos, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio“, – įsitikinusi veido ir kaklo mankštos mokytoja Monika Diburienė. Plačiau apie tai skaitykite interviu „Agresyvios grožio procedūros – rizikingos“.

Kitas mūsų pašnekovas – Reiki meistras mokytojas, Lietuvos sveikos gyvensenos ir natūralios medicinos rūmų narys Sigitas Povilaitis. Jis atskleidžia elementarias paslaptis, kodėl vieniems likimas pažeria daug išbandymų, kitiems viskas – lyg sviestu patepta... Kodėl nesiseka rasti antrosios pusės, kurti gerus santykius, kodėl patirtys iš praėjusių gyvenimų mus persekioja ir šiame. Jeigu įdomu sužinoti, nepraleiskite interviu „Gyventi reikia pasikliaujant širdimi“.

Pasaulio čempionate bronzos medalį laimėjęs kanojininkas Jevgenijus Šuklinas iškilmingoje Lietuvos sporto apdovanojimų šventėje buvo pripažintas 2014 metų šalies sportininku. Teiraujamės, kokios žinomo atleto svajonės ir tikslai. Plačiau apie garsųjį kanojininką – straipsnyje „Ko nežinojote apie Jevgenijų Šukliną“.

Artėjant pavasariui išsitraukėte svarstykles, galbūt užsirašėte į sporto klubą? Visos mes norime būti gražios, sveikos ir lieknos. Deja, kai kada kovoti su  antsvoriu būna nelengva. Jei sunku atsikratyti per žiemą priaugtų nereikalingų kilogramų, patarimų rasite straipsnyje „Mankšta pagal figūros tipą“ (rubrika „Sveika gyvensena“).

Taip pat skaitykite: Vyrų apklausa: ką jie mano apie Valentino dieną?

Pasak dietologų, norint gerai jaustis bet kokio amžiaus, įvairias gyvenimo periodais, tarkim, planuojant nėštumą, būtina tinkamai sudaryti valgiaraštį. Svarbu gauti būtiniausių vitaminų ir kitų naudingų maisto medžiagų. Kokios svarbiausios 20-etėms, o kokios 40-etėms ar būsimoms mamoms, sužinosite skaitydama straipsnį „Maistas sveikatai, jaunystei ir grožiui“.

Turbūt sutiksite, kad šeima – šventas dalykas. Ir visi norime, kad joje vyrautų darna, harmonija, meilė. Stengiamės, bet ne visada mūsų pastangos ar sprendimai būna teisingi, ypač bendraujant su vaikais. Ir jie kasdien susiduria su ne ką mažesnėmis problemomis nei suaugusieji.

Deja, tėvams atrodo, kad jos nerimtos, nevertos dėmesio ir pačios išsispręs. Arba manydami, kad viską pasaulyje išmano geriausiai, ima nurodinėti, kaip vaikui gyventi. Pasak psichologų, tai – netikęs požiūris. Naujajame numeryje rasite profesionalių psichologų patarimų, kaip elgtis, jei vaikas nenori studijuoti arba jei įtariate, kad jūsų atžala patiria patyčias (rubrika „Šeima“).

Taip pat skaitykite: Mados tinklaraštininkė siūlo: 5 madingiausios 2015 metų stiliaus tendencijos ir derinukai

Kad vakarai nebūtų tokie ilgi ir atsiplėštumėte nuo  rūpesčių, siūlome  įdomių temų laisvalaikiui. Jūsų laukia meilės istorijos, virtuali kelionė po Veneciją, „Oskaro“ verta istorija apie šių dienų genijaus Stepheno Hawkingo, pakeitusio žmonijos suvokimą apie visatos paslaptis, gyvenimą.

Siūlome nepraleisti ir akiratį plečiančios rubrikos „Legendos“. „Palyginti su tuo, ką įgijau, sostas yra menkniekis“, – po daugybės metų, praleistų su mylimąja Wallis, išrėžė karalius Edwardas VIII. Šie žodžiai iki šiol britų karališkajai šeimai kelia pyktį, liaudžiai primena bene didžiausią skandalą istorijoje, o kūrėjus įkvepia griebtis plunksnos...

Rūpestingoms mamoms, kad nepristigtų idėjų sukiojantis virtuvėje, parengėme  daug įvairių kulinarinių receptų. Pavyzdžiui, kaip per Valentino dieną nustebinti mylimąjį Afroditės vaišėmis. Užgavėnėms siūlome pasigaminti nesaldų blynų tortą. Jis gardus ir minkštas, kvepiantis grikiais bei miško grybais...

Smagių eksperimentų virtuvėje ir malonaus skaitymo su „Ji“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius