Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 22

Naujajame „Ji“ numeryje – astrologijos paslaptys: kaip planetos lemia jūsų sėkmę?

Pasak dvasinio ugdymo ir sveikatingumo centro „Udumbara“ astrologės Daivos Markauskienės, kiekvienas turime mus globojančią ir mums poveikį darančią planetą.
Žurnalo „Ji“ viršelis (43 nr.)
Žurnalo „Ji“ viršelis (43 nr.) / Redakcijos archyvo nuotr.

Kai ji gimimo horoskope būna neharmoninga, gyvenime susiduriame su tam tikromis kliūtimis, sunkumais, išbandymais. Kaip planetos mus veikia ir kaip išvengti neigiamo jų poveikio, plačiau apie tai sužinosite atsivertę numerio temą „Kaip planetos lemia jūsų sėkmę?“.

Kaip visada, naujame numeryje laukia įdomių pašnekovų. „Esu aukštosios mados prieangyje“, – taip apie save kalba iš Ukmergės rajono, Siesikų miestelio, kilusi drabužių dizainerė Onutė Atkočiūnaitė-Kujelienė. Savo kūrybos žanrą ji vadina netradicine tekstile. Plačiau apie originalius drabužius kuriančią menininkę skaitykite interviu „Esu netradicinė tekstilininkė“.

O kita pašnekovė – Baltijos aplinkos forumo etikečių šifravimo ekspertė, cheminių medžiagų žinovė Laura Stančė sako, kad svarbu suvokti, jog visiškai pavojingų medžiagų neišvengsime, ir žinoti, kokios kenksmingiausios sveikatai. Eidama apsipirkti ji vadovaujasi principu: kuo mažiau sudedamųjų dalių etiketėje, tuo viskas aiškiau ir saugiau. Kokios cheminės medžiagos labiausiai kenkia, kokių gali būti mūsų kosmetikos priemonėse ar skalbikliuose, skaitykite interviu „Chemija užkariauja pasaulį“.

Arūnas Valinskas kas savaitę TV3 televizijos eteryje žinomiems pramogų, verslo ir politikos atstovams dalija „Auksinius svogūnus“. Kitus per dantį patraukti mėgstantis eterio profesionalas gyvenime taip pat nestokoja humoro jausmo ir geba pasijuokti ir iš savęs. Jei smalsu, nepraleiskite  straipsnio „10 faktų apie Arūną Valinską“.

Išlaikyti neblėstantį populiarumą keletą dešimtmečių nelengva užduotis net talentingiausiems atlikėjams. Tačiau netrukus Lietuvoje koncertuosiantiems scenos vilkams iš Vokietijos tai neabejotinai pavyko. Susipažinkime artimiau su legendiniais C.C. Catch, „Bad Boys Blue“ ir „Silent Circle“ (straipsnis „Su nostalgijos prieskoniu“).

Neištikimybė amžina kaip pasaulis. Visais laikais buvo vyrų, sukančių į kairę, ir moterų, ieškančių laimės kito glėbyje. Tačiau ar tikrai uždraustas vaisius saldesnis, sužinosite atsivertusi straipsnį „Neištikimybės pinklėse“ (rubrika „Psichologija / kitu kampu“).

Mokslas nestovi vietoje. Tyrėjai kaskart atranda naujų faktų, kas sveikatai naudinga ar jai kenkia. Vienos teorijos paneigiamos, kitos patvirtinamos. Šįkart – apie šaltą dušą, stresą ir peršalimą straipsnyje „3 faktai, kuriuos verta žinoti“.

Kuri moteris nesvajoja apie lygią, skaisčią odą be raukšlių. Deja, ne kiekviena gali sau leisti reguliariai atlikti gražinamąsias procedūras grožio salone. Siūlome išmėginti taškinį veido savimasažą, kuris irgi duos gerų rezultatų ir nieko nekainuos. Išskyrus keletą minučių jūsų laiko. Kaip jį atlikti, konsultuoja profesionali masažuotoja, praktinio savimasažo vadovo „Gydančios rankos“ autorė Sigita Staišiūnaitė (straipsnis „Taškinis veido masažas – jaunystės paslaptis“).

Žmonija seniai pastebėjo, kad kartkartėmis gimsta ypatingi vaikai, kuriems gabumais nė iš tolo neprilygsta bendraamžiai. Mokslininkai jau kelis šimtmečius vargsta bandydami sukurti metodikas, kaip laiku pastebėti gudručius ir nukreipti tinkama linkme. O kuo vaikui galite pagelbėti jūs patys, sužinosite  straipsnyje „Kaip užauginti gudrutį?“.

Augintinių teikiama nauda įrodyta moksliniais tyrimais. Gyvūnų draugija skatina meilės hormono oksitocino išskyrimą, teigiamai veikia autizmu sergančius vaikus, senjorams sumažina infarkto riziką. Tačiau nereikia pamiršti, kad nesilaikant higienos jie gali tapti ir pavojingų ligų šaltiniu. Kokių, sužinosite atsivertę straipsnį „Gyvūnai dovanoja ne tik meilę“.

Orchidėjos laikomos pačiomis gražiausiomis mūsų planetos gėlėmis. Tačiau būta laikų, kai žmonės jomis nesižavėdavo, neaugindavo, nepuošdavo savo namų ir nesistengdavo išrasti vis gražiau žydinčių veislių, o tiesiog jas... valgydavo.  Plačiau apie šias gražuoles piktžoles skaitykite rubrikoje „Jaukūs namai / augalai“.

Naujajame „Ji“ numeryje jūsų taip pat laukia ir meilės istorija, ir virtuali kelionė po Londoną bei begalė kitų įdomių straipsnių. Na, o gaminti mėgstančios šeimininkės, kaip visada, ras naujų valgių receptų.

Šįkart – sočių ir sveikų sriubų bei žuvies patiekalų.  Kas iš mūsų vaikystėje mėgo žuvį? Tie žuvies kukuliai ar kotletai, jų kvapas – ne, ne ir dar kartą ne! Kodėl? Greičiausiai todėl, kad mamų kulinarinės žinios apie žuvis buvo labai menkos... Ar atsisakytumėte štai tokių žuvų patiekalų šiandien? Tikrai ne, jei gaminsite pagal „Ji“ žurnalo siūlomus receptus!

Smagių eksperimentų virtuvėje ir skaitymo su „Ji“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius