Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 31

Naujajame „Ji“ numeryje – balandžio horoskopas!

Pasak astrologės N. Gabijos Wolmer, antrasis pavasario mėnuo įtrauks į darbų sūkurį, bus dinamiškas, provokuos konkurenciją ir įkvėps naujoms idėjoms.
Žurnalas „Ji“ (13 nr.)
Žurnalas „Ji“ (13 nr.) / Redakcijos archyvo nuotr.

Nenustebkite, jeigu šį mėnesį vienu metu užgrius įvairiausių darbų, reikalų. Jei ne pati skubėsite kuo daugiau nuveikti, tai aplinkybės privers suktis it bitutei.

Jeigu norite sužibėti profesinėje srityje, nebus kada snausti – rodykite iniciatyvą, siūlykite idėjų, nes jų tikrai nestigs. Šiuo metu sustiprės konkurencija, atvira priešprieša – visi norės pasirodyti, pirmauti, būti geresni už jus. Lėtesniems ir ne tokiems ryžtingiems žmonėms tai – sunkesnis metas, ypač pirmoji mėnesio pusė...

Plačiau apie tai, ką jūsų Zodiako ženklui pranašauja žvaigždės, ar tinkamas metas meilei, tuoktuvėms ir svarbiems darbams, skaitykite numerio temoje „Balandžio horoskopas“.

Naujajame „Ji“ numeryje laukia ir virtualūs susitikimai su įdomiais žmonėmis. Parapsichologas, kvantinemagija.lt tinklaraščio autorius Gintaras Mikšiūnas sako, kad šiais pašėlusio tempo laikais daugelis energijos stoką suverčia stresui, pervargimui. Tačiau energiją gali vogti ir būtybės iš kitų pasaulių, nes mūsų pasaulis, kaip ir žmogus, yra daugiasluoksnis.

Daug ko nematome plika akimi. Pasak pašnekovo, kad ir kokie draugiški būtų angelų ar demonų pasauliai, su jais reikia elgtis pagarbiai, bet oriai. Reikia žinoti, kad žmogus pagal dvasinę hierarchiją – aukštesnio plano būtybė už dvasias, angelus ir demonus. Bet, kita vertus, žmogus – lengvas grobis bet kokiems astralams, kol jo sąmonė miega ir pats save priima ir suvokia kaip fizinį kūną... Plačiau apie tai, kaip apsisaugoti nuo energiją vagiančių būtybių ir žmonių, skaitykite interviu „Žmogus aukščiau už angelus ir demonus“.

Kita mūsų pašnekovė, keturių netradicinių vadovėlių ir metodo „Sing2Me“ autorė, Agnė Kuncaitė įsitikinusi, kad angliškai galima prabilti ir po 48 valandų. Tik reikia labai norėti, mėgautis mokymosi procesu, mokytis teisingas frazes ir jas nuolat kartoti. Jei smalsu, kaip greitai išmokti užsienio kalbos, nepraleiskite interviu „Mokydamiesi kalbų, nebijokite apsijuokti“.

Jokia paslaptis, kad moterys nori būti gražios, kuo ilgiau mėgautis lygia ir skaisčia veido oda, stangriu kūnu, jaustis energingos ir sveikos. Tačiau ne visos grožį suvokia vienodai, o kai kurios to siekia kiek neįprastais ar net šokiruojančiais būdais. Jeigu įdomu, kokį poveikį daro šieno vonia ar sraigių glitėsių veido masažas, atsiverskite straipsnį „Neįprastos procedūros“.

Pavasarį taip norisi ko nors naujo ir gražaus. Visgi prieš skubėdamos į kirpyklą keisti plaukų spalvos, prisiminkite, kokie įvaizdžiui yra svarbūs drabužiai ir aksesuarai. Pasižvalgykime į madingiausius. Plačiau apie tai informacijos ieškokite straipsnyjeKeičiame plunksnas!“

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (13 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (13 nr.)

Įsisenėję stereotipai, klaidingai suprastos tiesos kartais taip įsišaknija pasąmonėje, jog nejučia tampame mitų įkaitais. Pasiklydę intymiojo gyvenimo labirintuose prarandame ir daug džiaugsmo, malonumo, kurį gali suteikti fizinis artumas su mylimu žmogumi. Plačiau apie tai komentuoja psichologė Ramunė Murauskienė straipsnyje „Intymiojo gyvenimo mitai“.

Prekybos centrai, turgūs, specializuotos maisto produktų parduotuvės mirguliuoja nuo spalvingų pakuočių. Ant jų puikuojasi žodžiai: „sveikesniam gyvenimui“, „natūralios tradicijos“, „iš gamtos“, „rankų darbo“ ir pan. Ar pakuotės – tik pirkimą skatinantis triukas, o gal nauda vartotojui? Kad nepasiklystumėte etikečių labirinte, atsiverskite straipsnį „Atidžiai skaitykite etiketes!“

Unikalus balsas, du nuostabūs vaikai, mylimas sužadėtinis, milžiniška banko sąskaita ir daugiau nei du dešimtmečius neblėstantis populiarumas. Visa tai Mariah Carey, balandžio 9 d. koncertuosianti Kauno „Žalgirio arenoje“, pasiekė sunkiu darbu. Pikantiškų asmeninio gyvenimo detalių sužinosite perskaičiusi straipsnį „Lakštingala negali nečiulbėti“.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (13 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (13 nr.)

Na, o mėgstantiems skaniai pavalgyti, norintiems maitintis sveikiau, siūlome išbandyti salotų receptų.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (13 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (13 nr.)

Sakykite, ką norite, bet po žiemos apsunkęs kūnas ir papilkėjusi veido oda ragina keisti mitybos įpročius ir rinktis sveikesnius, lengvesnius patiekalus. Geriausia – salotas. Jos tinka ir kaip pagrindinis patiekalas ir kaip užkandis. Be to, labai paprasta paruošti! (rubrika „Virtuvė“).

Smagių eksperimentų virtuvėje ir skaitymo su „Ji“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius