Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 05 26

Naujajame „Ji“ numeryje – birželio horoskopas!

Pasak astrologės N. Gabijos Wolmer, birželis bus dinamiškas, tačiau dirglokas. Tiems, kurie nori sulaukti sėkmės darbe, versle ar meilėje, patartina atsižvelgti į tam palankias dienas. Deja, jų nebus tiek daug, kaip norėtųsi.
Žurnalas „Ji“ (21 nr.)
Žurnalas „Ji“ (21 nr.) / Redakcijos archyvo nuotr.

Pirmos dvi dekados nebus sėkmingos nei meilei, nei prekybai, nei investuoti ar pradėti ką nors svarbaus. Nesistebėkite, jei visi aplinkui kažkur lėks, skubės it akis išdegę, bus linkę ginčytis, prieštarauti. Sustiprės priešprieša, konkurencija. Toks metas, taip veiks kosminės energijos. Į konfliktus lengvai įsivels net tie, kuriems tai nebūdinga... Daugiau sužinosite atsivertusi numerio temą „Birželio horoskopas“.

Kaip visada, jūsų laukia ir naujos pažintys su įdomiais žmonėmis. Štai aktorė ir televizijos laidų vedėja Beata Tiškevič sako negalinti ramiai gyventi žinodama, kad aplink daug žmonių, kurie kenčia nuo smurto, diskriminacijos, seksizmo: „Jaučiu pareigą padaryti viską, kad gyventume kuo geresniame pasaulyje.“ Plačiau skaitykite interviu „Nebijau kalbėti apie tai, kas man rūpi“.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (21 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (21 nr.)

Naujajame „Ji“ numeryje svečiuojasi ir dainininkė Cher. Muzika skamba... Nenutyla... Balsas toks pat stiprus, kaip prieš keturis dešimtmečius. 70-metį atšventusi dainininkė Cher (Cherilyn Sarkisian LaPiere) tikina neesanti itin talentinga. Jai paprasčiausiai sekasi... Daugiau apie šios garsenybės gyvenimą ir karjerą skaitykite straipsnyje „Amerikietiška svajonė“.

Vasara – metas, kai savo išvaizdai skiriame daugiau laiko ir pastangų. Bene populiariausios šiltojo sezono procedūros – manikiūras ir pedikiūras. Kas madinga ir kaip puošti nagus, pataria specialistė. Jeigu aktualu, nepraleiskite straipsnio „Vasaros spalvos“.

Nepamiršome ir tų, kurie baigia mokyklą. Egzaminai – sudėtingas išbandymas. Nervinė įtampa, baimė, intensyvi protinė veikla, sutrikęs miego ir poilsio režimas – visa tai gali baigtis sunkiai kontroliuojamu stresu ir nerviniu išsekimu. Kaip padėti sau išgyventi šį sunkų laikotarpį, pataria psichologė straipsnyje „Kaip įveikti egzaminų stresą“.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (21 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (21 nr.)

Lietuvoje jau devintą kartą buvo organizuota odos vėžio ir melanomos prevencijos akcija. Jos šūkis „Saulė šviečia ne tik paplūdimyje, ji lydi tave visur ir visada!“ ragina mus saugotis saulės spindulių, kurie yra pagrindinis odos vėžio rizikos faktorius. Straipsnyje „Saugokime odą nuo saulės!“ rasite patarimų, kaip išvengti šios sunkios ligos.

Šeimoms, negalinčioms susilaukti vaikų, tenka išgyventi emocijų cunamius. Dažniausiai išgirdus diagnozę patiriamas šokas, kyla pyktis, mėginama neigti, apima nežinia… Kaip tai išgyventi? Atsakymo ieškokite straipsnyje „Nevaisingumas – dar ne nuosprendis“.

Naujajame „Ji“ numeryje daug vertingų patarimų ras ir pradedantieji daržininkai. Birželį jiems – pats darbymetis. Pavasarį pasodintas daržoves, augalus reikia prižiūrėti, laistyti, retinti, tręšti. O nemažai jų sėti pakartotinai. Bet apie viską iš eilės... Plačiau apie tai skaitykite straipsnyje „Darbai sode ir darže“.

21-ajame „Ji“ žurnalo numeryje, kaip visada, laukia naujų valgių receptų. Kai nusibos šimtą kartų keptas varškės, bulvių ir klasikinis daržovių apkepas, visada galima išbandyti ką nors nauja. Siūlome keletą apkepų, kokių dar neskanavote, receptų. Jų ieškokite straipsnyje „Kitokie apkepai“.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (21 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (21 nr.)

Smagių eksperimentų virtuvėje ir skaitymo su „Ji“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius