Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 29

Naujajame „Ji“ numeryje – lapkričio horoskopas!

Pasak astrologės, dvasinio ugdymo centro „Udumbara“ vadovės Nijolės Gabijos Wolmer, paskutinis rudens mėnuo bus aktyvus, darbingas. Seksis tvarkyti žemiškus ir praktiškus reikalus.
Žurnalo „Ji“ viršelis (Nr. 44)
Žurnalo „Ji“ viršelis (Nr. 44) / Redakcijos archyvo nuotr.

Deja, bus ir sudėtingesnių periodų, kai nevertėtų pradėti ką nors nauja, svarbaus, investuoti... Plačiau apie tai, ką jūsų Zodiako ženklui žada žvaigždės, skaitykite numerio temoje „Lapkričio horoskopas“.

„Jaunas žmogus turėtų judėti tiek pat, kiek ir sėdi. Deja, statistika rodo, kad ir suaugusieji, ir vaikai juda per mažai. Mano tikslas – suteikti kuo daugiau žinių apie judėjimo naudą ir žaismingai motyvuoti“, – sako kineziterapeutas, sveikatos verslininkas, pozityvios animacijos autorius Nerijus Brazdžiūnas.

Daugiau apie tai, kiek ir kada geriausia sportuoti, kokias pasekmes gali sukelti kraštutinumai, ką valgyti pusryčiams, kad greičiau prabustume tamsiais rytais, sužinosite atsivertę interviu „Judėti būtina, bet persistengti nesveika“.

Kita pašnekovė, devyniolikametė kūrėja Jolita Vaitkutė džiaugiasi, kad turėjo galimybę elgtis taip, kaip norėjo. „Jei prieš kelerius metus būčiau žinojusi tai, ką žinau dabar, vis tiek nieko nekeisčiau, nes ieškodama tapau ne tik tuo, kuo esu, bet ir įgijau pasitikėjimo. Žinau, kad galiu būti bet kuo“... Plačiau apie tai skaitykite interviu „Kalbu vaizdais, nes jų galia stipresnė nei žodžių“.

Tiems, kuriems aktuali emigrantų tema, siūlome atsiversti rubriką „Emigrantai“. Šįkart svečiuose Jandra Žitkevičius, kuri  iš Lietuvos išvyko prieš vienuolika metų. „JAV visada buvo mamos svajonių šalis. Jai laimėjus Žaliąją kortą, gavome galimybę visa šeima legaliai gyventi ir dirbti anapus Atlanto. Pirmi išvyko tėvai, o po pusmečio iškeliavome ir mudvi su sese“, – sako pašnekovė. Jei smalsu, kaip jai sekėsi svajonių šalyje, skaitykite straipsnyje „Svajonių namus įsirengė JAV“.

Ilgametei teatro ir televizijos aktorei, dėstytojai, renginių vedėjai ir organizatorei Eglei Jackaitei scenoje teko ne vienas įsimintinas vaidmuo. Šiuo metu talentinga moteris su gausiu būriu kolegų vaidina kultiniame TV3 seriale „Moterys meluoja geriau“. Daugiau pikantiškų jos gyvenimo detalių sužinosite skaitydama „10 faktų apie Eglę Jackaitę“.

Vis daugiau moterų bent mintyse pagalvoja apie plastinę operaciją, kiekviena rastų ką pataisyti, aptobulinti. Plastinė chirurgija yra viena nuostabiausių medicinos sričių – atkuriamosios operacijos, mikrochirurgija, nudegimų gydymas. Tačiau šiomis operacijomis džiaugiasi ne tik nelaimių ištikti žmonės. Atsiradus plastinei chirurgijai tapo įmanoma panaikinti bet kokį defektą ir tapti panašiems į ką tik norime. Daugiau apie tai – straipsnyje „Po grožio peiliu“.

Sakoma, laikytis higienos, dažnai plauti rankas būtina. Tai padeda apsisaugoti nuo aplinkoje knibždančių bakterijų. Ar visos jos pavojingos, kur riba, kad nesusirgtume mizofobija? Plačiau apie tai – straipsnyje „Bakterijos: bijoti, vengti ar?..“.

Gal svajojate, kad jums pakeltų atlyginimą? O kas to nenori? Kiekvieno dirbančio žmogaus gyvenime ateina metas, kai gaunamas atlygis nebetenkina. Vieni tyliai laukia, kol jį padidins, kiti pradeda dairytis naujos darbo vietos ir nepasitenkinimą išreiškia tik artimiausiems žmonėms. Jeigu norite, kad pasisektų, turite veikti apgalvotai. Kaip, pataria psichologė Rasa Aukštinaitytė straipsnyje „Noriu didesnės algos!“.

Ar žinote, kad pagal emocinio išgyvenimo stiprumą skyrybos eina po artimojo netekties. Pykčiai, barniai, vaikų globos klausimai, turto dalybos... Vaikai nelieka nuošalyje, o dažnai atsiduria ir pirmoje fronto linijoje, netgi tampa tėvų manipuliacijų aukomis ar pagrindiniu ginklu. Plačiau apie tai – straipsnyje „Kai tėvai skiriasi...“.

Pasaulyje viena šalia kitos gyvuoja aštuonios didžiosios religijos. Kiekviena jų turi nemenką skaičių atšakų. Tačiau beveik visas vienija tikėjimas, kad mirtis nėra kelionės pabaiga. Negana to, įvairių religinių konfesijų atstovai į amžinybę keliauja tais pačiais būdais: per žemę, ugnį, vandenį ar orą. Jei smalsu sužinoti apie laidojimo tradicijas pasaulyje, skaitykite straipsnį „Kelias į amžinybę“.

Ar žinote, kad tamsiuoju metų laiku ypač svarbu nešioti ne tik atšvaitus, bet ir pasirinkti saugų greitį (jis keičiasi nuo lapkričio 1-osios) ir pasirūpinti tinkamomis automobilio padangomis. Kad tai gali užtikrinti saugumą kelyje. Kaip taisyklingai tvirtinti atšvaitus, kokios padangos nesaugios naudoti, skaitykite straipsnyje „3 svarbūs dalykai, užtikrinantys saugumą kelyje“.

Vis labiau vėstantys orai praneša, kad reikia ruoštis žiemai. Mūsų senoliai žinojo daugybę būdų, kaip sustiprinti organizmą ir išvengti įvairių negalavimų. Šįkart – apie sveikatos teikiančius gėrimus (straipsnis „Vitaminingi rudens gėrimai“).

Kaip visada, naujajame numeryje jūsų laukia ir daug naudingų receptų. Šįkart siūlome išsikepti itališką bulvių pyragą, pagardintą feta, saliamiu ir sūriu. Bulvių patogu išsivirti iš vakaro. Jas sluoksniuodama galite įdėti ir svieste troškintų špinatų... (rubrika „Virtuvė / verta paskanauti“).

Taip pat rasite receptų su konservuotais kukurūzais. Saldžius, gardžius konservuotus kukurūzus mėgsta ir maži, ir dideli. Todėl patiekalai su jais niekada neužsibūna ant stalo – ištirpsta akimirksniu. Ar gali būti geresnis įvertinimas šeimininkei? (rubrika „Virtuvė/ skanu ir paprasta“).

Smagių eksperimentų virtuvėje ir skaitymo su „Ji“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius