Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 08

Naujajame „Ji“ numeryje – masažo paslaptys!

Apie masažo naudą žinome visi, daugelis esame jį išbandę ir įsitikinę, kaip atsigauna sustingęs kūnas, atsipalaiduoja raumenys. Vis dėlto masažas, ypač gydomasis, nėra jau toks nekaltas dalykas.
Žurnalo „Ji“ viršelis (41 nr.)
Žurnalo „Ji“ viršelis (41 nr.) / Redakcijos archyvo nuotr.

Kokių yra jo rūšių, kada koks tinka ir kaip atlikti jį patiems namuose, sužinosite atsivertę numerio temą „Ką turėtume žinoti apie masažą“.

„Jau pirmosios susitikimo su ilgai lauktu sūneliu akimirkos sukėlė įtarimą, kad jis gali turėti Dauno sindromą. Medikams patvirtinus diagnozę, prieš tai buvę planai ir lūkesčiai susiliejo į viena, kad Donatėlis augtų laimingas ir visavertis“, – pradeda pasakoti Dalia Bacevičienė.

Pašnekovė sako, kad žinia apie kitokį vaikelį buvo labai netikėta. Visą nėštumą puikiai jaučiausi, gydytojai taip pat neįžvelgė nukrypimų nuo normos ar galimų komplikacijų grėsmės... Plačiau apie išgyventą skausmą, stiprybę ir gebėjimą įveikti sunkumus skaitykite straipsnyje „Svarbiausia – mylėti savo vaiką“.

Kitas mūsų pašnekovas Lietuvos rekordų registravimo agentūros „Factum“ prie Lietuvos kultūros fondo vienas iš įkūrėjų, vadovas Vytautas Navaitis sako, kad naujų rekordų mūsų šalyje registruojame kone kas antrą ar kas trečią dieną.

Nesunku suskaičiuoti, kad kiekvienais metais tai apie 120–150 naujų arba pagerintų rekordų. Kokiais galime didžiuotis, kodėl Pasaulio rekordų knyga pavadinta Guinnesso vardu, skaitykite interviu „Rekordai keičia žmonių gyvenimus“.

„Ali šokoladinės“ savininkas Ali Gadžijevas jau kuris laikas sostinės gyventojus lepina tobulo skonio saldumynais. Konditerijos meistras mielai dalijasi receptais bei patirtimi ir su televizijos žiūrovais laidoje „Gardu gardu“. Jei smalsu sužinoti, koks Ali yra gyvenime, nepraleiskite straipsnio „10 faktų apie Ali Gadžijevą“.

Sakoma, kad sėkmę garantuoja trečias kartas. Jonui Hammui ši taisyklė negalioja. Garsiam serialo „Reklamos vilkai“ aktoriui prireikė aštuonių nominacijų, kad namo pagaliau parsineštų išsvajotąją „Emmy“ statulėlę. Plačiau apie aktoriaus gyvenimo užkulisius, sėkmes ir nesėkmes sužinosite atsivertę rubriką „Garsenybės“ (straipsnis „Vienišiaus laimė“).

Naujausi mokslininkų tyrimai rodo, kad dienos pogulis labai naudingas sveikatai. Jis prilygsta visaverčiam nakties miegui – ne tik padeda išlikti sveikesniems, bet ir didina protinius gebėjimus. Ir tai toli gražu ne visi pranašumai... Daugiau apie tai – straipsnyje „5 faktai apie pogulį“.

Turbūt sutiksite, kad mes, moterys, be grožio priemonių neišsiverčiame nė dienos. Pastaruoju metu vis daugiau kalbama apie pavojingas kosmetikos sudedamąsias dalis, tad dauguma imasi žvalgytis saugesnių, sveikesnių alternatyvų. Ar aliejai galėtų pakeisti kosmetiką, skaitykite straipsnyje „Aliejus – kosmetikos alternatyva?“.

Laimingą moterį pastebėti lengva, nes ji traukia kaip magnetas. Švyti, lyg būtų karalienė. Tiki, kad pasaulis sukurtas meilei ir gėriui. Visur įžvelgia teigiamus dalykus. Žino, kad gyvenime pasitaiko įvairių momentų, todėl liūdesį būtinai pakeis džiaugsmas. Kaip tapti laimingai, paslaptis atskleidžia psichologė Rasa Aukštinaitytė straipsnyje „Laiminga moteris renkasi laimę!“.

Pamatę kreivą, sukumpusį žmogų, neretai palydime užuojautos kupinu žvilgsniu – vargšelis! Taisyklinga laikysena svarbi ne tik išvaizdai, bet ir sveikatai: ji padeda išsaugoti jaunystę, išvengti nugaros skausmų. Plačiau apie tai – straipsnyje „Sveikas stuburas – sveikas žmogus“.

Svajojote atsidurti mieste „tarsi iš filmo“? Tai visai nesunku! Nuo tada, kai kino industrija iš uždarų paviljonų persikėlė į miestus ir gamtą, keliauti filmų pėdsakais yra paprasta. Tad kur ir kodėl pirmiausia apsilankyti sužinosite atsivertę straipsnį „Kino filmų pėdsakais“.

Taip pat naujajame numeryje rasite patarimų, kaip sutarti su paaugliu, kaip auginti fikusus, sužinosite, kodėl kasdien keičiasi mūsų nuotaikos ir kaip sau atleisti keistenybes.

Ištroškusiųjų romantikos laukia meilės istorija, na, o gaminti mėgstančioms šeimininkėms, kaip visada, esame paruošę naujų valgių receptų ir kulinarinių idėjų. Dietologai primena: pusryčius valgyti būtina. Tačiau mes žinome, kaip rytais trūksta laiko juos gaminti. Todėl siūlome gerą išeitį – kai kuriuos darbus atlikti iš vakaro. Pakaks kelių minučių patiekti maistingus ir sveikus pusryčius šeimai (straipsnis „Pusryčiai. Kelios minutės ir paruošta!“).

Smagių eksperimentų virtuvėje ir skaitymo su „Ji“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius