Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 12 17

Naujajame „Ji“ numeryje – namų puošimo idėjos ir knygelė „Kalėdų burtai ir tradicijos“

Švenčių laukti taip nekantru, kad nejučia imi nenustygti vietoje: skaičiuoji dienas, niūniuoji kalėdines melodijas ir vis žvilgčioji į kalendorių.
Žurnalo „Ji“ viršelis (51 nr.)
Žurnalo „Ji“ viršelis (51 nr.) / „Fotolia“ nuotr.

Kad prieššventinis jaudulys nevargintų, panaudokite energijos perteklių puošdama namus. Nepajusite, kaip greitai šventės pasibels į duris... Plačiau apie tai, kaip papuošti namus ir sukurti šventinę nuotaiką, skaitykite 51-ojo numerio „Ji“ žurnalo temoje „Namų puošimo idėjos“.

Redakcijos archyvo nuotr./51-ojo nr. „Ji“ žurnalas
Redakcijos archyvo nuotr./51-ojo nr. „Ji“ žurnalas

Pasak Įvaikinimo tarnybos darbuotojų, nedažna lietuvių šeima ryžtasi įsivaikinti ar imti globoti sveikatos bėdų turintį mažylį. Kerševičių šeima išdrįso ir sako nė akimirkos dėl to nesigailėjusi. Dabar šie žmonės be globotinio Pauliuko savo gyvenimo nė neįsivaizduoja.

Pravėrus Rasos ir Gintaro Kerševičių namų duris, pasigirsta visa virtinė garsų: čiauška papūgėlės, loja šuniukas, kalbasi šeimynykščiai. Akivaizdu, kad tai namai, kuriuose verda jaukus šeiminis gyvenimas. Tarp visų tų garsų girdėti ir guvus vaikiškas balselis. Tai – Pauliukas, linksmas, mielas ir visų mylimas keturmetis berniukas.

Šiandien šioje šeimoje jau nė nebepamenama, kad prieš dvejus metus jis buvo tarp tų mažylių, kurie nepatikliai stebeilydamiesi į globos namus užsukančių nepažįstamųjų veidus su viltimi tyrinėja, gal išvys artimą žmogų, prie kurio galėtų saugiai priglusti ir susišildyti jo meilės šilumoje. Plačiau apie šią nuostabią šeimą ir Pauliuko laimę skaitykite interviu „Negalia – ne kliūtis pamilti“.

Kieno akys slepiasi po juodu tinkleliu, o lūpos prašosi bučiuojamos? Moters, kuri dar nepamiršo jaunatviško polėkio, tačiau jau žino elegancijos vertę.

Kalendoriui skaičiuojant paskutines metų dienas, pasaulis paskęsta spalvų, juoko ir jaudulio kokteilyje. Kai visko aplinkui tiek daug, šventinę nuotaiką geriausiai atspindi šimtai sijono klosčių, glėbiai pūkų ir nesuskaičiuojama galybė žvilgančių akmenėlių. Kaip puoštis per šventes, idėjų pasisemsite rubrikoje „Mada/tendencijos“.

Palydėdamos senus ir sutikdamos naujus metus siekiame susikurti išskirtinį ir šventinį įvaizdį. Ir ne be reikalo. Kalendorinių metų sandūroje neretai pasižadame sau pasikeisti, užsibrėžiame naujų tikslų. Manome, kad netrukus gausime naują galimybę pradėti viską nuo pradžių. O iššūkiams reikia pasiruošti ir nusiteikti, juk moters savijauta neatsiejama nuo išvaizdos.

Meskite šalin perdėtą kuklumą, pabodusią kasdienybę ir 12 mėnesių naudotas gražinimosi priemones. Pasitikdamos ugninės beždžionės metus, pabrėžkite gražiausius bruožus, išbandykite netikėtas spalvų, medžiagų ir net kvapų variacijas. Tai laikas, kada privalote pražysti lyg tyras kalnų edelveiso žiedas.

Užsimerkite, įkvėpkite ir išlaisvinkite iš pasąmonės savo tikrąjį „aš“. Kas tai bebūtų – romantikė, karjeristė, maištautoja ar rūpestinga mama – čiupkite ją už parankės ir žingsniuokite pasitikti Naujųjų metų. Spindėkite, stebinkite ir mylėkite save. Kaip tą padaryti, skaitykite straipsnyje „Stebuklingi nakties kerai“.

Redakcijos archyvo nuotr./51-ojo nr. „Ji“ žurnalas
Redakcijos archyvo nuotr./51-ojo nr. „Ji“ žurnalas

Besiartinančios laukiamiausios metų šventės yra puiki proga pakeliauti ir pažvelgti į jau lankytus miestus kitu žvilgsniu. Praha, Viena, Bratislava ir Krokuva nustebins puošniomis gatvėmis, kalėdinėmis mugėmis ir gardžiais patiekalais. Tad nieko nelaukę pasinerkite į Kalėdų magiją (rubrika „Kelionės“).

Per didžiąsias žiemos šventes smagių rūpesčių įkarštyje nepamirškite savo augintinių. Kalėdos ir Naujieji metai jiems gali tapti nemalonia patirtimi. Daugiau veterinarijos gydytojo patarimų rasite straipsnyje „Šventinės karštinės pavojai“ (rubrika „Jaukūs namai / augintiniai“).

Naujajame „Ji“ numeryje  jums siūlome ir šventinių patiekalų receptų. Pavyzdžiui, kaip išsikepti anglišką džiovintų vaisių pyragą ir ne tik... Na, tokių patiekalų kasdien tikrai negaminate – trūksta laiko, noro, ir išlaidauti nėra ko. Bet šventės tam ir yra, kad trumpam pamirštume įpročius, rutiną, leistume sau daugiau ir kulinariniais šedevrais nustebintume namiškius ir svečius. Todėl nepatingėkite, pažadame – nenusivilsite! (straipsnis „Vaišių stalui“).

Redakcijos archyvo nuotr./51-ojo nr. „Ji“ žurnalas
Redakcijos archyvo nuotr./51-ojo nr. „Ji“ žurnalas

Smagių eksperimentų virtuvėje ir skaitymo su „Ji“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius