Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 12 10

Naujajame „Ji“ numeryje – patarimai, kaip šventes pasitikti be streso

Iki Kalėdų liko vos trys savaitės. Daugeliui mūsų jos kelia didelį galvos skausmą: kaip tinkamai pasiruošti ir viską spėti, kad drauge su artimais žmonėmis galėtume pasidžiaugti švenčių stebuklu?
Žurnalo „Ji“ viršelis (50 nr.)
Žurnalo „Ji“ viršelis (50 nr.) / Redakcijos archyvo nuotr.

Naujajame „Ji“ numeryje – keliasdešimt patarimų, kad šventes pasitiktume linksmesni ir ramesni. Taip pat numerio temoje „Šventės be įtampos“ rasite žinomų žmonių pasisakymų, kaip jie įveikia prieššventinį stresą.

Redakcijos archyvo nuotr./„Ji“ žurnalas (Nr. 50)
Redakcijos archyvo nuotr./„Ji“ žurnalas (Nr. 50)

Kaip visada „Ji“ žurnale rasite ir įdomių pašnekovų. Pasirodo, stebuklų vyksta ne tik per Kalėdas. Štai ūminę leukemiją įveikusi Aistė Strelčiūnė nusprendė padėti kitiems onkologiniams ligoniams. Ji prisidėjo prie savanoriškos veiklos projektų „Draugų kalendorius“ ir „Būk geras“, skatinančių kraujo ir kaulų čiulpų donorystę.

Dabar moteris darbuojasi onkohematologinių ligonių bendrijoje „Kraujas“. Plačiau, kaip ir kas jai padėjo sugrąžinti antrą gyvenimą, skaitykite  straipsnyje „Donorystė gelbėja žmonių gyvybes“.

Kitas pašnekovas  – automobilių ekspertas, TV laidos „Autopilotas“ ir „Žinių“ radijo vedėjas Ramūnas Fetingis. Jo nuomone, karas keliuose vyks, kol neužsiauginsime naujos kartos, kuri mąstytų kitaip, būtų tolerantiškesnė ir pakantesnė vieni kitiems.

Pasak pašnekovo, pastaruoju metu žmonės bijo stovėti net autobusų stotelėse, kad netaranuotų koks pakvaišęs BMW vairuotojas. Bet juk ne automobilio markė kalta, o tarpinė, esanti tarp vairo ir sėdynės... Plačiau apie tai skaitykite interviu „Baudos karo keliuose nesustabdys“.

Televizijos ekrane jis šaudo zombius ir žaidžia išgyvenimo žaidimą, o nusivalęs dirbtinį kraują skuba į namus, kur jo laukia mylinti šeima. Toks yra aktorius Andrew Lincolnas, atliekantis pagrindinį vaidmenį žiūrimiausiame pasaulyje seriale „Vaikštantys numirėliai“. Jeigu smalsu daugiau sužinoti apie šį  talentingą aktorių, atsiverskite straipsnį „Zombių medžiotojas“.

Drauge su artėjančiomis didžiosiomis metų šventėmis į galvą vis įkyriau braunasi mintis, kuo pasipuošti vykstant į kalėdinį darbovietės susibūrimą. Specialiai jums – stilisto Kęstučio Rimdžiaus patarimai (straipsnis „Vakarėlio tikslas – sužavėti!“).

Redakcijos archyvo nuotr./„Ji“ žurnalas (Nr. 50)
Redakcijos archyvo nuotr./„Ji“ žurnalas (Nr. 50)

Esate įsitikinusi, kad jūsų vaikas tikrąją Kalėdų dvasią pajus tik tada, jei po eglute padėsite brangų madingą žaislą? Nieko panašaus! Drauge kurti Kalėdų nuotaiką – štai kas yra tikrasis džiaugsmas ir pati vertingiausia dovana. Straipsnyje „Statome imbierinį namelį!“ rasite patarimų, kaip švenčių laukimą paversti smagia  atrakcija visai šeimai.  

Šventės – tai buvimas su mylimiausiais žmonėmis, jaukumas, džiaugsmas. Be abejonės, šventinę nuotaiką kelia ir dovanos. Jų visada malonu gauti, bet dar maloniau dovanoti. Kaip kiekvienam išrinkti tai, kas nudžiugintų labiausiai, pataria VCUP vadovė Ona Nevinskienė straipsnyje  „Kalėdinių dovanų idėjos“

Redakcijos archyvo nuotr./„Ji“ žurnalas (Nr. 50)
Redakcijos archyvo nuotr./„Ji“ žurnalas (Nr. 50)

Nesaldūs šalti užkandžiai su želatina gana dažnai puošia mūsų šventinį stalą. Tinka ir įprastiems pietums. Drebučiai gaminami tiek su mėsa, tiek su žuvimi, tiek su daržovėmis. Siūlome keletą tradicinių drebučių ir keletą neįprastų želės receptų – išbandykite ir mėgaukitės! (rubrika „Virtuvė / specialiai šventėms“).

Smagių eksperimentų virtuvėje ir skaitymo su „Ji“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius