-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 27

Naujajame „Ji“ numeryje – rugsėjo horoskopas

Astrologė, dvasinio ugdymo centro „Udumbara“ vadovė N. Gabija Wolmer sako, kad rugsėjį bus visko: ir gerų, ir blogesnių dienų. Tam įtakos turės šį mėnesį įvyksiantys Saulės ir Mėnulio užtemimai, kurie kels ir šiek tiek įtampos, nerimo.
Žurnalo „Ji“ viršelis (35 nr.)
Žurnalo „Ji“ viršelis (35 nr.) / Redakcijos archyvo nuotr.

Pirmasis – rugsėjo 13-ąją dalinis ir Lietuvoje nematomas Saulės užtemimas (09.41 val.). Antrasis – 28-ąją taip pat dalinis Mėnulio užtemimas (05.48 val.). Jei smalsu, kokių netikėtumų pažers žvaigždės pirmąjį rudens mėnesį, kaip elgtis, kad nesugadintume santykių su mums svarbiais ar mylimais žmonėmis, nepraleiskite numerio temos.

Na, o rubrikoje „10 faktų“ atskleisime pikantiškų detalių apie Audrių Bružą, talentingą teatro, kino ir televizijos aktorių bei vieną iš improvizacijos teatro „Kitas kampas“ įkūrėjų. Aktorius atvirauja, kad vaikystėje svajojo būti net... kunigu. Dabar jis vaidina spektakliuose ir kino filmuose, veda improvizacijos kursus, o rudenį su kolega aktoriumi Kirilu Glušajevu atidarys pirmąją improvizacijos mokyklą jaunimui.

Taip pat skaitykite: Paprastos gudrybės, kurios pjaustant svogūnus neleis ašaroti

Prieš trylika metų į pirmąjį Silvos metodo seminarą atėjusią Aleksandrą Usevičienę kankino rimtos sveikatos problemos, nemiga, iš gyvenimo ji nieko gero nesitikėjo. Dabar moteris yra šio metodo dėstytoja Baltijos šalyse, seniai pamiršusi kelią pas gydytojus, atradusi vidinę pusiausvyrą, ramybę ir drąsą. Plačiau apie Silvos metodą,  beribes žmogaus galimybes skaitykite straipsnyje „Alfa bangomis – į laimės šaltinį“.

 O štai rubrikoje „Iš arčiau“ teiraujamės žinomų žmonių, kaip jie rūpinasi savo, vaikų ir aplinkinių saugumu kelyje. TV laidų vedėja ir prodiuserė Edita Mildažytė sako, kad vien jos rengiamoje laidoje „Bėdų turgus“ prisiklauso skaudžių istorijų, kaip vienas neatsargus žingsnis sužaloja visos šeimos gyvenimą.

Edita tikina, kad ypač nesuderinama alkoholis ir vairavimas. Dainininkė Natalija Bunkė atvirauja, kad visada sūnui stengiasi būti pavyzdžiu, o kelyje jai padeda puiki reakcija. Radistas Rolandas Mackevičius sako, kad niekada neviršija greičio, o atlikėjas Donatas Montvydas – pavargęs niekada nesėda prie vairo... Plačiau apie tai sužinosite straipsnyje „Saugumas kelyje – svarbiausia!“.

Įsiplieskus diskusijoms apie tai, kaip auginti vaikus, bent vienas iš tėvų būtinai pamini spartietišką auklėjimą. Ką apie jį žinome? Kokius vaikus reikia auklėti pagal šią metodiką ir ar apskritai to reikia šiuolaikiniame pasaulyje? Jeigu įdomu sužinoti daugiau, nepraleiskite straipsnio „Užauginti spartietį“.

Kiekviename vandens laše – gyvybės ir grožio šaltinis. O jeigu šis lašas dar būtų papildytas eteriniu aliejumi, apie visas kitas kosmetikos priemones galėtume visai pamiršti. Naujajame numeryje – kalbame apie hidrolatus, kvapius augalų ir gėlių vandenis. Apie tai skaitykite  straipsnyje „Stebuklingas augalų vanduo“.

„Ji“ žurnale rasite ir naudingų patarimų, kaip puoselėti santykius. Meilė ir pinigai – turbūt visų laikų aktualiausios temos. Pamėginome pažvelgti kitu kampu, kodėl trokštami jausmai kartais taip ir nepasibeldžia į širdį, kodėl net magija nepadeda susigrąžinti prarastos meilės ar sustabdyti iš rankų slystančių pinigų... Jei smalsu, atsiverskite straipsnį „Lydekai paliepus, man panorėjus...“ (rubrika „Psichologija/santykiai“).

Kad ir kokie nuobodūs buities darbai, juos vis tiek turime padaryti. Juk neisi į gatvę dėmėtu drabužiu ir nešvarioje vonioje tikrai nesinorės pagulėti. Taigi Straipsnyje „20 gudrybių pasilengvinti buitį“ patariame, kaip galima sumažinti kasdienius rūpesčius.

JAV profesorius, mitybos tyrėjas T. Colinas Campbellas, knygos „Visuma. Naujas žvilgsnis į mitybos mokslą“ autorius atskleidžia visai kitokį požiūrį į maistą, paneigia senas tiesas ir tai pagrindžia moksliniais tyrimais. Jo nuomone, daugelio laikoma ideali mityba, nėra sveika... Jeigu domitės naujovėmis, nepraleiskite straipsnio „Naujas požiūris į mitybą“.

Naujajame numeryje šeimininkės, kaip visada, ras naujų patiekalų receptų ir idėjų. Šįkart siūlome gaivinančių glotnučių receptų, taip pat suskubti pasimėgauti gaiviais desertais su šviežiomis uogomis: avietėmis, bruknėmis, šilauogėmis ar kt. Sluoksniuotas baltojo šokolado, sausainių ir aviečių desertas patiks net didžiausiam gurmanui (rubrika „Virtuvė / verta paskanauti“).

Smagių eksperimentų virtuvėje ir skaitymo su „Ji“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius