Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 07

Olivia Opre ir Mindy Arthurs – dvi moterys, JAV spaudoje pramintos karalienėmis žudikėmis

Paneigdamos senus stereotipus, kad yra silpnoji lytis, moterys užkariauja vis daugiau veiklos sričių ir konkuruoja su vyrais darbo rinkoje. Egzotiški ir ekstremalūs pomėgiai išduoda nepaprastą drąsą, nuotykių, adrenalino troškulį.
Mindy Arthurs
Mindy Arthurs / Kadras iš vaizdo įrašo

Dvi žavias moteris Olivią Nalos Opre ir Mindy Arthurs sieja neįprastas ir egzotiškas pomėgis. Amerikietės neslepia esančios aistringos medžiotojos, nors jų laisvalaikis sunkiai suderinamas su gležna ir moteriška išvaizda.

Trisdešimt aštuonerių Olivia Opre yra tituluota grožio konkursų laureatė, valdanti ginklą nuo pilnametystės. Moteris dalyvavo „Misis Amerika“ rinkimuose, o 2004 m. pelnė „Misis Nebraska“ karūną. Šiandien gražuolė siekia suvienyti visas moteris medžiotojas, organizuoja specialius turnyrus.

Mindy Arthurs save vadina laiminga dviejų sūnų mama, tačiau motinystę derina su kraugerišku pomėgiu šaudyti į gyvūnus. Savo trofėjų sąskaitą žavioji brunetė atidarė 2008 m., kai vienu šūviu nukovė juodąjį lokį. Pajutusi didžiulę aistrą medžioklei suprato, kad įgijo pomėgį visam likusiam gyvenimui. Neįprastu pomėgiu ji sudomino ir savo mažamečius vaikus.

VIDEO: Pažintis su Mindy Arthurs
Kadras iš vaizdo įrašo/Olivia Opre
Kadras iš vaizdo įrašo/Olivia Opre

Abiejų moterų laimikių sąraše rikiuojasi bizonai, elniai, gazelės, raganosiai, liūtai ir lokiai. Ieškodamos savo grobio, medžiotojos keliauja po visą pasaulį, įskaitant Afriką, Naująją Zelandiją. Jos naudoja ne tik tradicinius šautuvus, bet ir arbaletus ar lankus su strėlėmis.

Pasak patyrusių šaulių, pastarasis senovinis medžioklės būdas teikia daugiausia azarto ir malonumo. Moterys nevengia viešinti nuotraukų internete, mielai pozuoja su bejėgėmis aukomis.

Taip pat skaitykite: Šokantys su mirtimi: pažintis su gyvūnų užkalbėtojais

Kartais gyvūnams suleidžiama migdomųjų vaistų vien tam, kad būtų galima su jais nusifotografuoti. Ne veltui JAV geltonoji spauda moteris praminė karalienėmis žudikėmis.

Nors moterys sulaukia didelio aplinkosaugininkų ir gyvūnų mylėtojų nepasitenkinimo strėlių, šaulės teigia, kad myli gamtą ir gyvūniją. Jos pateisina savo veiksmus sakydamos, kad „medžioklė padeda kontroliuoti gyvūnų skaičių bandoje“...

Plačiau apie silpnosios lyties nemoteriškus pomėgius skaitykite 10-ajame savaitraščio „Ji“ numeryje.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalo „Ji“ viršelis (10 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalo „Ji“ viršelis (10 nr.)

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius