Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 28 /11:34

Anykščių kultūros centro direktorė Dijana Petrokaitė apie Viešintų klojimo teatro režisierių mirties priežastis: „Įėjusi į namą aš užuodžiau dūmus“

Viešintų klojimo teatro režisieriai Vytautas ir Galina Germanavičiai bus pašarvoti Anykščių kultūros centre. Laidotuvės – šeštadienį Viešintų miestelio kapinėse.
Galina ir Vytautas Germanavičiai.
Galina ir Vytautas Germanavičiai. / anyksta.lt

Kaip „Anykštai“ sakė Anykščių kultūros centro direktorė Dijana Petrokaitė, atsisveikinimas su velionimis vyks nuo penktadienio ryto iki vakaro. „Kurią valandą vyks laidotuvės, dabar pasakyti negaliu, nes tai priklausys nuo Vytelio motinos ir kitų artimųjų sprendimo“, – sakė D.Petrokaitė.

Ji  neigė sklandančias kalbas, kad Germanavičiai prieš mirtį galėjo švęsti V.Germanavičiaus apdovanojimą, kai jam buvo įteikta „Aukso paukštė“. „Jokių baliaus pėdsakų Germanavičių namuose nebuvo. Juk negali šventęs žmogus amžiams užmigti su knyga rankoje“, – sakė D.Petrokaitė. Tačiau ji patvirtino, kad kūnai buvo rasti lovoje.

Paklausta, kodėl laikrašio „Šilelis„ redaktorei Audronei Pajarskienei ji nurodė galimą režisierių mirties priežastį, tai yra apsinuodijimą smalkėmis, D.Petrokaitė „Anykštai“ sakė: „Įėjusi į namą aš užuodžiau dūmus“.

Tuo tarpu policija, pasak Kriminalinės policijos skyriaus viršininkės Aušros Staškevičienės, taip pat tiria vieną pagrindinę versiją, bet apie apsinuodijimą smalkėmis nekalba. „Kai bus bent jau preliminarios teismo medicinos ekspertų išvados, dėl ko įvyko mirtis, gal tuomet bus pagrindas kelti ir kitas versijas, tarp jų ir smurto“, – sakė A.Staškevičienė.

Preliminarios Germanavičių mirties priežastys turėtų būti žinomos jau ketvirtadienį.

Kad režisierių mirties aplinkybės yra paslaptingos, liudija tai, kad trečiadienį policininkai prie Germanavičių namų neprileido žmonių, išskyrus Anykščių kultūros centro vadovus, kurie žiniasklaidai pristatyti kaip mirusiųjų artimieji, o policijos įvykių kovo 27 dienos suvestinėje apskirtai apie tragišką Germanavičių mirtį nėra jokios informacijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius