-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bus įteikta antroji Gailių klano premija

Kovo 6 dieną, antradienį, 18 val. Lietuvos nacionaliniame muziejuje bus įteikta Antroji Gailių klano premija. Jos laureatu šiemet tapo Enciklopedininkas Gustavas „už neišsenkamą ištvermę skleisti šviesą“.
Lietuvos nacionalinis muziejus
Lietuvos nacionalinis muziejus / Violetos Boskaitės nuotr.
Temos: 1 Premija

Giriamąjį žodį tars prof. Alvydas Jokubaitais, ceremonijai vadovaus dr. Mantas Adomėnas, dainuos choras „Aidija“ (vad. Romualdas Gražinis).

Gailių klaną sudaro Antanas Gailius ir Danutė Gailienė, jų vaikai su sutuoktiniais, vaikais, įvaikiais ir globotiniais ir visi tolimesni tiesioginiai jų palikuonys su šeimomis. Teikiant premiją, balso teisę turi visi Klano nariai, kurie yra įgiję aukštąjį išsilavinimą.

Pradedant 2011 metais, premija kasmet skiriama už viešojo gyvenimo refleksijas, išreikštas žodžiais arba darbais ir siekiančias bendrojo gėrio. Premija atspindi subjektyvią ir sutartinę Klano nuomonę ir vertybes.

Premija teikiama per viešą ceremoniją Kovo 11-osios išvakarėse. Premiją sudaro diplomas ir sidabro medalis, kurio averse įrašyta „Gailių klano premija“ ir eilės numeris, o reverse – apdovanotojo vardas, pavardė ir teikimo metai. Premija nėra ir niekada nebus piniginis apdovanojimas.

Visas su premijos teikimu susijusias išlaidas padengia Klanas. Klanas maloniai priima paramą, susijusią su premijos teikimu (pavyzdžiui, nuolaidas teikimo vietos nuomai ar kultūrinei programai ir pan.), tačiau rėmėjai neįgija teisės daryti įtaką premijos skyrimui.

Daugiau informacijos www.facebook.com/Gailiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius