Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kultūros ministerijos garbės ženklas įteiktas muzikologui Viktorui Gerulaičiui

Trečiadienį Kultūros ministerijoje muzikologui, oedagogui, radijo ir televizijos laidų vedėjui Viktorui Gerulaičiui įteiktas ministerijos garbės ženklas „Nešk savo šviesą ir tikėk“.
Viktoras Gerulaitis ir Šarūnas Birutis
Viktoras Gerulaitis ir Šarūnas Birutis / Kultūros ministerijos nuotr.
Aukščiausias Kultūros ministerijos apdovanojimas Viktorui Gerulaičiui įteiktas už svarų indėlį ir ypatingus nuopelnus Lietuvos kultūrai ir menui, už iniciatyvas, inspiruojančias bendruomenę pozityviai veiklai, už asmeninę atsakomybę, kuriant kultūrinę ir dvasinę aplinką.

„Savo užrašuose radau protingą mintį, kad didelės knygos yra vertingi meno kūriniai, bet dideli meno kūriniai nejaudina masių. Tai yra visiška tiesa. Eidamas į mases, aš ir siekiu, kad mano informacija šiek tiek pakylėtų plačiąją auditoriją, kad ji suprastų ir įvertintų tą didelį meno kūrinį. Šis nuostabus Kultūros ministerijos ženklas su prasmingu pavadinimu įpareigoja tai ir daryti, kiek leidžia jėgos“, – sakė muzikologas, muzikos švietėjas Viktoras Gerulaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius