Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kuo gyvena Lietuvos muzikos žvaigždės prieš koncertą?

Repeticijos, makiažas, nauji kostiumai ir puošnios suknelės – daugelis galvoja, kad tai yra žvaigždžių kasdienybė, tačiau kiek yra manančių, jog sportas yra neatsiejama pasiruošimo koncertui dalis?

Iš tiesų, kiekvienas save gerbiantis ir savimi besirūpinantis menininkas neatsisako sporto, o atvirkščiai – uoliai atlieka fizinius pratimus, lavina savo ištvermę ir palaiko gerą formą.

Ir visai ne tik dėl to, kad būtų gražūs, ar gautų norimą vaidmenį, tačiau svarbiausia dėl to, jog tokia meno rūšis kaip muzika ar aktorystė reikalauja ypatingo fizinio pasirengimo.

Galite nepatikėti, tačiau norint sugroti valandos ar daugiau fortepijono rečitalį, veikia ne tik rankos ir protas, bet ir visas kūnas – nuolat tiesi nugara, išlaikyta pečių linija, tam tikra kojų padėtis. Pabandykite pasedėti tiesiai dvi valandas be atlošo, neužsiimant jokia sporto šaka, ir pamatysite, jog nejuokaujame.

Kalbant apie dainavimą, stovėti scenoje ir aktoriniais gabumais pavergti klausytojus – tikrai ne sunkiausia pasirodymo dalis, sunkiausia – tuo pačiu metu paimti aukštą natą, ar sudainuoti vokaliai „nepatogią“ muzikinę frazę, neparodant jokios įtampos ar sunkumų savo kūno kalba. Čia kaip dailusis čiuožimas, ar pramoginiai šokiai – viskas atrodo labai paprasta ir lengva, kol nepabandai pats atsistoti ant pačiūžų ar sušokti kokį rumbos žingsnelį.

Todėl „Vaidilos klasikos“ dalyviai taip pat ne išimtis – operos solistai Rafailas Karpis bei 2009 metų LRT televizijos muzikinio projekto "Triumfo arka“ laimėtoja Ona Kolobovaitė, Vaidilos teatre koncertuosiantys vasario 12 d. 18 val., ypač atsakingai ruošiasi savo koncertui, sunkiai triūsdami Impuls sporto klube.

Sportas – tai garantuota energija ir gera nuotaika, kuria atlikėjai dalinsis su kiekvienu iš Jūsų jau šį sekmadienį, o savo charizma ir užburiančiais balso tembrais sušildys net ir labiausiai nuo vis dar spaudžiančio žiemos šaltuko sužvarbusius klausytojus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius