-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirė aktorė Virginija Kelmelytė

Trečiadienio vakarą pranešta, kad mirė aktorė Virginija Kelmelytė (1963–2022), režisieriaus Antano Obcarsko mama. Tai 15min patvirtino teatrologė Daiva Šabasevičienė.
Virginija Kelmelytė
Virginija Kelmelytė / Asmeninio albumo nuotr.

„Mirus aktorei V.Kelmelytei liūdime su visa teatro bendruomene ir reiškiame gilią užuojautą velionės artimiesiems“, – rašo D.Šabasevičienė.

Atsisveikinti su V.Kelmelyte galima šį penktadienį balandžio 29 d. nuo 17 val. iki 21 val. Laidojimo paslaugų centre Antakalnyje 2 salėje (M.K.Paco g. 4, Vilnius). Taip pat šeštadienį nuo 9 val. Urna išnešama 14 val., palaidota ji bus Juodkrantės kapinėse.

D.Šabasevičienė citavo A.Obcarską, kuris ir pranešė apie savo mamos mirtį:

„Amžinybėn išėjo mano mama, aktorė V.Kelmelytė. Ji turėjo auksinę ir meilės kupiną širdį, kuri šildė mane, mano seses ir begalę draugų. Paskutinį kartą mačiau mamą scenoje Jaunimo teatre spektaklyje „Vyšnių sodas. Po dešimties metų“. Ji vaidino Ranevskają. Šalia manęs sėdėję žmonės verkė, scenoje verkė aktoriai. Man buvo sunku, nes veiksmas, kuris vyko ten – tiesiog buvo per arti jos gyvenimo.

Per mūsų paskutinį pokalbį ji man sakė, kad norėtų suvaidinti mano režisuotame spektaklyje, kad ji tam pasiruošusi ir nori dar kartą grįžti į sceną. Aš sakiau „Mama, taip, taip ir bus“. Dabar liko tik žodžiai. Ji mano atmintyje išliks kaip nuostabi moteris ir aktorė. Ačiū jai už viską. Pelenai į pelenus, dulkės į dulkes. Ilsėkis ramybėje, Mama.

Mama bus laidojama savo gimtinėje, Juodkrantės kapinėse.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius