-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sveikindami Kalėdų proga valstybės vadovai linkėjo bendrystės, geranoriškumo, optimizmo

Sveikindami gyventojus Šventų Kalėdų proga Lietuvos vadovai linkėjo bendrystės, geranoriškumo, nepraleisti progos pasidžiaugti kitų laimėjimais.
Kalėdinės Vilniaus gatvės
Kalėdinės Vilniaus gatvės / Skirmanto Lisausko / BNS nuotr.

„Kūčių vakaro ramybėje ir tyloje širdimi jaučiame artumą su mūsų tėvais ir seneliais, taip pat ir su mūsų protėviais. Jų perduotas gražias tradicijas paliekame savo vaikams, kad ir jie, su meile jas puoselėdami, semtųsi stiprybės iš tautos praeities. Jausdami tvirtą tarpusavio bendrystę tapsime dar stipresni – net ir siaučiant karams ar kitokioms negandoms“, – sakė prezidentas Gitanas Nausėda ir pirmoji ponia Diana Nausėdienė.

Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen teigė, kad vėl laukdami Kalėdų stebuklo, gyva viltis, jog kiti metai bus tikrai geresni. 

„Tas viltingas laukimas suartina, sukuria išskirtinę bendrumo atmosferą, skatinančia dalytis viskuo, kas brangiausia. Tegul šios šventės atneša ne tik džiaugsmo akimirkų, bet ir galimybę pagalvoti, kaip galime būti geresni vieni kitiems“, – tvirtino ji.

Parlamento vadovė ragino prisiminti paprastus, žinomus dalykus: saugoti vieni kitus, neapsimesti, kad neišgirdo prašymo padėti, susilaikyki nuo piktesnio žodžio, nepraleisti progos pasidžiaugti kitų laimėjimais, ištiesti pagalbos ranką parklupusiam, neprarasti optimizmo, nešvaistyti laiko tuščiai, paguosti prarandančius viltį ir nebijoti būti geresniais. 

Pasak premjerės Ingridos Šimonytės, Kalėdos – šviesiausia ir jaukiausia metų šventė, kuri padeda dar aiškiau pamatyti ir įvertinti tai, ką turime.

„Gyvename audringame ir net grėsmingame pasaulyje, kuriame milijonai žmonių į dangų dairosi su nerimu, baimindamiesi naujų išpuolių. Prisiminkime visus juos ir prie šventinio stalo, bent jau mintyse palinkėkime jiems saugios ramybės“, – sakė ji.

„Užbaigdami metus, palinkėkime vieni kitiems geranoriškumo, stiprybės padaryti tai, ką galime ir sugebame. Tai proga sustoti, susitikti, įsileisti tikrumą, ramybę ir patiems kurti šventišką laiką, kuris liudytų gyvybę, meilę ir dėkingumą. Būkite sveiki, saugūs ir laimingi!“ – linkėjo Vyriausybės vadovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius