-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atsigaivinti padės unikalusis „Galapagų“ festivalio gėrimas

„Galapagų / Roko naktų“ lankytojai galės atsigaivinti ne tik įprastais gaiviaisiais gėrimais, kava ar putojančio alaus taure – jų laukia ir specialus šių metų festivaliui sukurtas gėrimas „Galapagai“. Šį ypatingai gaivų „smūtį“ lankytojams siūlys festivalio partneris „Coffee Inn“.
Logotipas
Logotipas / Festivalio organizatorių nuotr.

„Nors dar neaišku, kokie orai vyraus Zaraso saloje rugpjūčio 5–6 dienomis, tačiau akivaizdu, kad prie festivalio scenų dvi dienas bus neapsakomai karšta atmosfera. Kitaip ir būti negali – tokie vardai kaip „Guano Apes“, „Pain“, Blaze Bailey, BIX, „Metal on Metal“, „AC/DC Tribute.lt“, „Sportas“ garantuoja ypatingus energijos pliūpsnius. Todėl specialiai „Galapagams“ parengtas gaivusis „smūtis“ bus puiki galimybė atvėsti iš vidaus ir pasiruošti kitai svaiginančios energijos dozei, kurią nuo scenos skleis festivalio svečiai iš užsienio bei Lietuvos“, – teigia festivalio prodiuseris Algirdas Barniškis-Blėka.

Zaraso ežero saloje rengiamame devintajame tarptautiniame muzikos ir menų festivalyje „Coffee Inn“ dalyvaus pirmą kartą. „Taip taip, kratysim plaukus ir roko naktyse“, – energingai nusiteikusi itin gaivų „smūtį“ ir kitus gaiviuosius gėrimus festivalio lankytojams siūlysianti „Coffee Inn“ komanda. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius