-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Rebelheart“: mes išeiname iš pragaro!

„Rebelheart“ – legendinė Lietuvos sunkiojo roko grupė. Dvyliktus metus skaičiuojantys pašėlę „rebelai“ – vieninteliai likę gyvi iš senojo rokerių ešelono. Festivalis „Galapagai/Roko naktys“ tikrai neapsieis be šios Lietuvos roko legendos. Juos išgirsti bus galima didžiojoje festivalio scenoje.
Grupė „Rebelheart“
Grupė „Rebelheart“. / Organizatorių nuotrauka

Daugelis senųjų garsiųjų lietuviškų roko grupių krito nelygioje kovoje su įtakinga popso rinka. Tačiau „Rebelheart“ sugebėjo išlikti. Turbūt todėl, kad niekada nesilaikė jokių tradicinio roko kanonų, drąsiai eksperimentavo ir ėjo savo pasirinktu keliu. Ne tik Lietuvoje, bet ir visoje Europoje koncertuojantys „Rebelheart“ iki šiol yra nenuspėjami, ekstravagantiški ir įdomūs klausytojams.

Maištaujantys ir drastiški kūrybos pradžioje „rebelai“ išliko tokie patys ir perkopę per trisdešimt. Daugiau kaip 600 koncertų Lietuvoje, Baltijos šalyse, Vakarų Europoje. Dėl visų pasiekimų muzikantai dėkingi tik sau patiems, savo neblėstančiam entuziazmui ir energijai. Tik jie galėjo visi sėsti į mažą autobusiuką su 8 JAV doleriais kišenėje ir atsidurti Berlyne.

„Kur begrotume – Lietuvoje, Baltijos šalyse, Rytų ir Vakarų Europoje – visada klausytojai su meile ir supratimu žiūrėjo į mūsų muziką“, – sako jie. Ketveriukė sakosi gyvenusi tikrą rokenrolą – buvo visko: merginų, sekso, alkoholio, narkotikų... Bet visa tai jų nepalaužė. Muzikantai sunkiai atsikratė priklausomybės nuo narkotikų. Grupės nariai dabar juokauja, kad jie neperėjo pragaro – jie iš ten išeina.

VIDEO: Rebelheart - Juodas Lietus [LIVE@Rod Stewart Concert 2010.06.10].avi

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius