-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio vakarą „Geriausios 2013 m. Kanų Liūtų reklamos“ į Lietuvos kino teatrus pritraukė tūkstančius žiūrovų

„Jei žiūrėti reklamą, tai tik kartą per metus“, – su tokiu šūkiu antradienio vakarą Lietuvos kino teatruose karaliavo reklama. Rekordinis skaičius žmonių suplūdo net į 36 kino teatrų sales žiūrėti „Geriausių 2013 m. Kanų Liūtų reklamų“. Dvi valandas tūkstančiai žiūrovų galėjo mėgautis prestižiniais „Kanų Liūtais“ apdovanotomis reklamomis iš viso pasaulio.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šiemet 60-tą jubiliejų švenčiantis tarptautinis „Kanų Liūtų“ reklamos festivalis („The Cannes Lions International Advertising Festival”) buvo išties įspūdingas, todėl ir Lietuvos žiūrovai galėjo pamatyti darbus, kurie išsiskiria aukščiausia kokybe, novatoriškomis idėjomis, humoru, socialinio ugdymo metodais, o kai kurie sukelia šoką.

Dvigubai daugiau žiūrovų ir papildomi seansai

Sausakimšos kino teatrų salės ir sparčiai tirpstantys bilietai parodė, kad reklamos gurmanų gretos Lietuvoje vis auga. Renginio organizatoriai džiaugiasi, kad antradienio vakarą sulaukė daugiau nei 7000 žiūrovų, šis skaičius pranoko praėjusių metų rezultatus – 2012 metais geriausias reklamas išvydo 4600 žmonių. Šiemet žiūrovų pageidavimu renginio organizatoriai surengs papildomus seansus, kad visi norintys galėtų išvysti geriausius „Kanų Liūtų“ darbus. Nespėję į antradienio vakaro seansus dar gali įsigyti bilietus į lapkričio 27 ir 28 dienomis „Forum Cinemas“ kino teatruose Vilniuje ir Kaune vykstančias „Geriausių 2013 m. Kanų Liūtų reklamų“ peržiūras.

Daugiau apie bilietus į papildomus seansus Vilniuje ir Kaune sužinosite čia.

VIDEO: Reklama iš „Kanų liūtų“ festivalio
VIDEO: Reklama iš „Kanų liūtų“ festivalio
VIDEO: Reklama iš „Kanų Liūtų“ festivalio

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius