-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prancūzų fotografas ruošiasi pėsčiomis pereiti Latviją

Prancūzų fotografas Stephanas Soudiere'as ketina per mėnesį pėsčiomis pereiti Latvijos teritoriją, pranešė latvių menininkė Elina Zundė naujienų agentūrai BNS.
Fotografas
Fotografas / 123rf.com nuotr.
Temos: 2 Latvija Fotografija

S.Soudiere'as, kuriam yra 43 metai, ketina pėsčiomis įveikti daugiau nei 500 kilometrų atstumą, nueidamas maždaug po 20 kilometrų per dieną.

Tokiu būdu fotografas ketina išbandyti savo įrangą ir savo jėgas prieš artėjantį žiemos žygį. Kitais metais jis ruošiasi vykti į trejų metų ekspediciją po Rusijos šiaurines teritorijas.

Savo nuotykius Latvijoje S.Soudiere'as ruošiasi įamžinti fotoreportaže, kuriame turėtų atsispindėti Latvijos gamtos vaizdai žiemą ir jos gyventojų svetingumas

Savo nuotykius Latvijoje S.Soudiere'as ruošiasi įamžinti fotoreportaže, kuriame turėtų atsispindėti Latvijos gamtos vaizdai žiemą ir jos gyventojų svetingumas.

„Mane visada viliojo gamtos paslaptingumas ir didybė atsitiktinai sutiktų žmonių, ypač senų, kurių veidai visada gali papasakoti kokią nors istoriją. Mane taip pat žavi pati keliavimo žiemą idėja. Kai pirmą kartą buvau Latvijoje prieš dešimtmetį, aš pamilau žiemą. Kai man teko nuspręsti, kur aš vyksiu ruoštis savo trejų metų žygiui, aš gerai žinojau, kur vykti“, – sakė jis.

Savo kelionę fotografas ketina pradėti vasario 7 dieną labiausiai į vakarus nutolusiame Latvijos taške – Bernačiuose (latv. Bernati). Iki kovo pradžios jis ketina pasiekti rytinę Latvijos ribą.

S.Soudiere'as mokėsi teisės. Per savo karjerą jis dirbo Prancūzijoje, Liuksemburge ir Didžiojoje Britanijoje. Tačiau atėjo laikas, kai jis susidomėjo fotografija. Kita jo aistra yra kelionės pėsčiomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius