Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Unikali dovana Kaunui – Aleksoto drugelis

Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centro mokytojai ir mokiniai Aleksoto kalne ilgai ir kruopščiai dirbo, kad miestiečius ir miesto svečius visą vasarą džiugintų išskirtinis kūrinys iš gėlių. Jau antrus metus kuriamas drugelis, sudarytas iš įvairiausių gėlių, o nuolat prižiūrimas centre dirbančių apželdinimo specialistų jis puoš Kauno miestą iki pat pirmųjų šalnų.
Aleksoto drugelis
Aleksoto drugelis

Šio kūrinio neįmanoma nepamatyti, nes jo plotis yra apie 50, o aukštis – 30 metrų.

„Šiemet vyks Lietuvos dainų šventė, todėl ir kūrinys skirtas šiam renginiui. Drugelio sparnuose galima pamatyti smuiko ir boso raktus, ypatingai muzikos simboliai turėtų matytis iš toliau – senamiesčio, važiuojant Aleksoto tiltu. Planuojama, jog drugelis bus apšviestas ir juo bus galima grožėtis ir tamsiuoju paros metu.

Praėjusį penktadienį įvyko oficialus kompozicijos atidarymas.

„Drugelio sparnuose savo miestui ir kitoms ugdymo įstaigoms linkime šilumos, meilės ir atsakomybės“, – linkėjimus siuntė Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centro direktorė dr. Laimutė Anužienė ir dėkojo viems, prisidėjusiems prie šio projekto.

Miesto meras Andrius Kupčinskas taip pat negailėjo gražių žodžių ir akcentavo tai, jog šis drugelis yra dovana Kaunui, o kartu ir puikus pavyzdys geranoriškumo, pavyzdys to, jog dera ne tik imti, bet ir kažką duoti miestui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius