-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauną ir Kauno rajoną link Europos kultūros sostinės lydės advokatų profesinė bendrija „Magnusson“

„Kaunas  – Europos kultūros sostinė 2022“ rėmėjais ir teisiniais partneriais tapo advokatų profesinė bendrija „Magnusson“, priklausanti daugelyje Europos šalių, Azijoje ir Šiaurės Amerikoje veikiančiam to paties pavadinimo advokatų kontorų tinklui.
„Kaunas  – Europos kultūros sostinė 2022“ rėmėjais ir teisiniais partneriais tapo advokatų profesinė bendrija „Magnusson“
„Kaunas  – Europos kultūros sostinė 2022“ rėmėjais ir teisiniais partneriais tapo advokatų profesinė bendrija „Magnusson“ / „Kaunas 2022“ nuotr.

„Mes nuolat stebime tai, kas vyksta mūsų valstybėje ir visuomenėje. „Kaunas 2022“ komandoje įžvelgėme potencialą daryti didelius teigiamus pokyčius miesto bendruomenėje. Norime prisidėti prie šių tikslų įgyvendinimo ir sustiprinti kultūros sostinės komandą savo žiniomis ir patirtimi“, – teigia advokatų profesinės bendrijos „Magnusson“ partneris Evaldas Rapolas.

„Kultūros sostinės projektas yra daugiasluoksnis ir, žinoma, susijęs su daug teisinių užduočių. Galėdami pasinaudoti aukščiausios kokybės teisinėmis paslaugomis, jausimės užtikrintai, kad viską darome teisingai ir galėsime koncentruotis į savo pagrindinę veiklą – kultūrinių programų vystymą“, – sako Všį „Kaunas 2022“ direktorė Virginija Vitkienė.

Organizacijų bendradarbiavimą paskatino įžvelgtos bendros vertybės – kūrybiškumas savo veikloje, socialinė atsakomybė, aukšti etikos standartai, o taip pat veiklos paprastumas bei atvirumas.

„Tikimės, kad be naudos visuomenei, bendradarbiavimo su „Kaunas 2022“ kultūrines spalvas pajaus tiek mūsų komanda, tiek klientai, kuriems be profesionalių paslaugų galėsime pasiūlyti ir netikėtų patirčių“, – sako E. Rapolas.

„Magnusson“ paramą „Kaunas 2022“ sudarys teisinės konsultacijos, taip pat kontoros partneris Evaldas Rapolas prisijungs prie kultūros sostinės ambasadorių gretų.

Apie „Magnusson“

„Magnusson“ – tarptautinė advokatų kontorų grupė, teikianti teisines paslaugas visose Baltijos jūros regiono šalyse. „Magnusson“ biuruose Vilniuje ir Kaune dirba daugiau nei 20 teisės profesionalų. „Magnusson“ advokatai konsultuoja visais teisiniais verslo vystymo ir komercinės veiklos klausimais, atstovauja klientus sprendžiant sudėtingus ginčus teismuose, arbitraže, rezonansinėse bylose.

Apie „Kaunas – Europos kultūros sostinė 2022“

Kaunas ir Kauno rajonas Europos kultūros sostine nominuotas 2017 m. kovo 29 d., kuomet iniciatyvinės grupės paruošta programa buvo pripažinta geriausia tarp kitų miestų kandidatų iš Lietuvos. Prie programos rengimo prisidėjo šviesaus atminimo profesorius Leonidas Donskis (1962-2016).

Pasiruošimas įgyvendinti projektą prasidėjo netrukus po titulo paskelbimo, o 2018 metus organizacija skyrė regiono kultūros sektoriaus kompetencijų stiprinimui, taip pat bendruomenių ir jaunimo aktyvinimui. Šiuo metu VšĮ „Kaunas 2022“ jau dirba 25 žmonių komanda, kuriai vadovauja menotyros mokslų daktarė, buvusi ilgametė Kauno bienalės vadovė Virginija Vitkienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius