-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kultūra į namus“: nuo atvežamo žurnalo, nebaigtų skaityti knygų iki geriausio dabartiniame pasaulyje turizmo

„Kaunas – Europos kultūros sostinė 2022“ kviečia švęsti Tarptautinę laimės dieną. Dėl Lietuvoje paskelbto karantino nuo kovo 20-osios atkeliauja „Kultūra į namus“. Ką veikti namuose, šį kartą pataria žurnalo „Kaunas pilnas kultūros“ redaktoriai Kęstutis ir Kotryna Lingiai.

Kotryna ir Kęstutis sako, kad dirbant namuose kartais yra sudėtinga tris kartus per dieną gaminti maistą. Jo galima užsisakyti iš tokią paslaugą siūlančių Kauno restoranų, taip paremiant vietinį verslą. Užsisakius iš kai kurių restoranų kartu su maistu gausite žurnalą „Kaunas pilnas kultūros“. Kokie restoranai kartu su pietumis atveš ir žurnalą, galima sužinoti „Kaunas pilnas kultūros“ feisbuko paskyroje.

Įvairiais kultūriniais tekstais yra turtinga ir „Kaunas pilnas kultūros“ svetainė. Užsukite.

„Netingėkite panaršyti internete, kur yra nemažai kultūrinių nuorodų. Galbūt spektaklis youtube neatstos tikrojo spektaklio, bet kalbant apie filmus jų – gerų – dabar galima pasižiūrėti daugiau nei bet kada, nes festivalis „Kino pavasaris“ vyksta ir namų kino platformose“, – sako Kotryna.

Dar viena iš veiklų – virtualiai paklaidžioti po Kauną, o galbūt ir susiplanuoti maršrutus pasibaigus karantinui „Visit Kaunas“ svetainėje.

„Taip pat atrasti naujus įgūdžius arba atgaivinti senus. Aš šiandien padariau 100 atsilenkimų. Kęstuti, o tu kiek?“ – klausia K.Lingienė.

Skaitykite nebaigtas knygas, lavinkite savo muzikos įgūdžius. „Užeikit čia ir pasiklausysit nuostabiausios muzikos, o čia – viso pasaulio elektroninės radijo stotys. Geriausias turizmas dabar yra radijo turizmas“, – pataria Kotryna ir Kęstutis.

Ir paskambinkit ar parašykit ne tik patiems artimiausiems.

„Aš, pavyzdžiui, paskambinau savo manikiūrininkei ir pasakiau, kad jos pasiilgau. Ji apsidžiaugė“, – sako Kotryna.

***

„Kultūra į namus“: sekite „Kaunas 2022“ Facebook ir Instagram paskyras arba skaitykite naujienų portalą 15min.lt.

Geriausių tinklalaidžių rekomendacijos, įvairių progų muzika su nostalgijos gaida iš Pakartot.lt, Kauno bienalės archyvas, gausybė audiotekos ir virtualios bibliotekos gėrybių, sportas bei judesys namuose, „Kaunas 2022“ ambasadorių rekomendacijos – tai šios ir dar daugiau temų, kurias sudėjome į „Kultūrą namuose“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius