Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 10

A.Seyfried varžė intymios scenos su J.Moore (video)

Jaunoji aktorė Amanda Seyfried teigė negalėjusi iki galo atsipalaiduoti filmuojant intymias scenas su filmo „Kloja“ kolege Julianne Moore.
A. Seyfried ir J.Moore
A. Seyfried ir J.Moore / „Acmefilm“ nuotr.

24-erių aktorė, kuri su J.Moore vaidina jau šį penktadienį Lietuvos kinuose pasirodysiančioje Atomo Egoyano dramoje „Kloja“, pasakoja, jog sekso scenų filmavimas jai sukėlė daugiau įtampos nei paprastai.

„Viskas buvo taip nenatūralu ir visa tai aš sakau be jokio išsidirbinėjimo. Manau, filmuodamosi tokiose scenose dauguma aktorių turėtų jaustis nepatogiai. Jau vien faktas, kad reikia apsimetinėti, jog patiri malonumą mylėdamasis prieš kameras su nepažįstamu žmogumi, man nesuvokiamas, – nemalonius prisiminimus pasakojo aktorė. – Nelabai pamenu, kas tomis akimirkomis dėdavosi galvoje, bet žinau, kad stengdavausi kuo tiksliau atlikti režisieriaus nurodymus, kad nereiktų tos pačios scenos kartoti iš naujo.“

Taip pat Amanda Seyfried atskleidė, jog pernelyg daug apsinuoginimo filme jai padėjo išvengti ne tik sutarties sąlygos, bet ir režisieriaus Atomo Egoyano požiūris.

„Kad ir kaip būtų nemalonu, dariau viską, ką man liepdavo režisierius. Išsigelbėjimas buvo tai, kad režisierius nėra linkęs filmuose demonstruoti daug nuogybių. Manau, jis pats filmuodamas nuogus kūnus jaučiasi nejaukiai“, – mintimis dalijosi aktorė.

Filme „Kloja“ pasakojama apie moterį, vardu Katerina (akt. Julianne Moore), kuri įtarinėdama savo vyrą (akt. Liamas Neesonas) neištikimybe, nusamdo merginą pagal iškvietimą, vardu Kloja (akt. Amanda Seyfried), kad šį suviliotų. Katerina tikisi, kad jos vyras nepasiduos pagundoms. Deja, susitikusi su Kloja moteris kaskart išgirsta vis pikantiškesnių istorijų. Kad ir kaip būtų keista, Katerina klausosi Klojos pasakojimų. Supratusi, kad vyras užkibo, Katerina tęsia šį keistą žaidimą: ji ir toliau moka Klojai už vyro suvedžiojimą, klausosi jos intymių pasakojimų apie jį.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius