Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 12

Aktorę Courteney Cox vargina gera nuotaika

Aktorė Courteney Cox atskleidė, kad išeidama iš namų stengiasi visada būti geros nuotaikos, nes labai nenori būti nufotografuota atrodanti irzli. Serialo „Draugai“ žvaigždė pasakoja, kad jai labai sudėtinga susidurti su paparacais, jei jaučiasi pikta.
Filmas „Vakaro pasakojimai“
Filmas „Vakaro pasakojimai“ / Kadras iš filmo

„Vienintelis daiktas, kuris atsitinka, kai esi žinomas asmuo, ir kurio labai nemėgstu, yra tai, jog visuomet turi būti geros nuotaikos, jei ketini kur nors nueiti, – sakė aktorė. – Jei esi prastai nusiteikęs, tai jau yra blogiausias dalykas."

C.Cox, kurią žiūrovai jau nuo sausio 9 dienos galės pamatyti atliekant pagrindinį vaidmenį su Adamu Sandleriu komedijoje „Vakaro pasakojimai“, pripažįsta, kad kartais tampa tiek susierzinusi ar pikta, jog net pamiršta nuolat sekančias paparacų kameras bei fotoobjektyvus.

„Jei mane apėmusi karinga nuotaika, aš nesustosiu. Neturi reikšmės, kas į mane žiūri. Aš nesu kukli, kai iškyla tam tikrų problemų – visai kitaip nei mano vyras. Jeigu jau pradedu šaukti, tai šaukiu ir niekas man neegzistuoja", – sako C.Cox.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius