-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 04

Aktorius Jake`as Gyllenhaalas taps naujuoju Bornu? (video)

Filmų „Kuprotas kalnas“, „Zodiakas“, „Donis Darko“ žvaigždė Jake`as Gyllenhaalas kviečiamas tapti naujausios juostos apie Borną pagrindine žvaigžde. Prieš tai itin populiariose trijose dalyse „Bornas: Sunaikinta tapatybė“, „Bornas: Absoliutus pranašumas“ bei „Bornas: Galutinis tikslas“ pagrindinį herojų vaidino Mattas Damonas. Ilgai laukta ketvirtoji dalis, kuri vadinsis „Bornas: Palikimas“, pasirodys 2012 metais.
Filmas „Išeities kodas“
Filmas „Išeities kodas“ / Kadras iš filmo

Pats Mattas Damonas atsisakė dalyvauti filmuojant naująją seriją dėl įtempto darbų grafiko, o kūrėjai nenorėjo dėl aktoriaus abejonių rizikuoti projekto sėkme.

„Niekas ir nesistengia pakeisti Matto Damono. Bus visiškai naujas herojus, naujas skyrius“, – neslėpė scenarijaus autorius bei režisierius Tony Gilroy.

Paaiškėjo ir dar kelios įdomios detalės: Tony'io Gilroy projektas pavadinimą pasiskolino iš Roberto Ludlumo knygų, tačiau jomis visai nežada remtis. Tačiau jau dabar aišku, kad naujasis filmas pratęs paskutiniosios dalies veiksmą.

J. Gyllenhaalą jau balandžio mėnesį bus galima pamatyti kino teatruose pasirodysiančioje dramoje „Išeities kodas“ (Source Code). Režisieriaus Duncan Jones`o intelektualinis trileris – tai nenuspėjamų siužeto posūkių ir paslapčių kupinas filmas, kuriame vaidmenis taip pat atlieka Michelle Monaghan, Vera Farmiga ir Jeffrey Wright.

VIDEO: Source Code | trailer US (2011)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius