-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 31

Po personažais pasislėpusios žvaigždės: atspėkite, kas kalba

Šiame filme turbūt nusifilmavo tiek žvaigždžių, kaip jokiame kitame, tačiau jūs jų nepamatysite. Priežastis paprasta - Jackas Blackas, Dustinas Hoffmanas, Angelinos Jolie ir jos vaikai, Jackie Chanas, J.K. Simmonsas, Bryanas Cranstonas, Kate Hudson, Jeanas-Claude'as Van Damme'as ir daugelis kitų filme „Kung Fu Panda 3“ „slapstosi“ po animuotų kovotojų personažais, tad šeimai dviguba pramoga – pažiūrėti visai šeimai tinkanti filmą ir paspėlioti, koks kieno balsu kalba koks personažas.
Angelina Jolie su vaikais
Angelina Jolie su vaikais / Vida Press nuotr.

Filmai, kuriuos galite žiūrėti su visa šeima, nes jie yra suprantami vaikams ir

nenuobodūs suaugusiems, yra aukso vertės. „Kung Fu Panda 3“ yra vienas tokių. Tai šiltas, nuotaikingas, dinamiškas ir gyvas animacinis filmas, kupinas įspūdingų vaizdų, šmaikščių dialogų, užburiančių dvikovų ir stebuklų. Nors filmų tęsiniai neretai nuvilia – „Kung Fu Panda 3“, kaip aišku iš pavadinimo, yra jau trečias filmas apie pandos Po nuotykius – šis kūrinys nenusileidžia, o kai kur ir pranoksta prieš tai buvusius.

Žavus panda Po grįžta į ekranus su naujais nuotykiais. Pandos gyvenime įvyksta nemažai pokyčių: jis tampa pripažintu kovos menų didmeistriu, kuris turi užimt meistro Šifu vietą mokykloje. Tad Po tampa atsakingas ne tik už savo mokinius, bet ir už viso kaimelio saugumą. Dideliam Po džiaugsmui, jis sutinka savo tikrą tėvą, tokį pat minkštą, kiek nerangų ir nesiskundžiantį apetitu. Panda-tėvas nori parodyti Po vietą, kurioje iki šiol gyvena visos pandos. Tačiau susitikimo džiaugsmas yra aptemdomas kitos žinios – į laisvę ištrūko piktadarys Kai, kuris kolekcionuoja magišką kung fu meistrų energiją „ci“, darančią jį beveik nenugalimu.

Tad Po tenka leistis į tolimą kelionę ir susidurti su tikrais iššūkiais: per trumpą laiką išmokyti minkštas ir nerangias pandas kovos menų subtilybių ir paversti jas kung fu kovotojais, bei atrasti save ir savo viduje slypinčią jėga, nes tik taip jis galės išgelbėti tai, kas brangiausia.

Trečioje pandos Po nuotykių dalyje susitiksite ne tik su senais pamėgtais herojais, bet susipažinsite ir su naujais personažais. Ir nors naujų veikėjų būrys yra gausus, filmo režisieriams Alessandro Carloni ir Jennifer Yuh pavyko suderinti du dalykus: suteikti kiekvienam personažui pakankamai laiko pasirodyti ir suvaldyti pasakojimą, kuris išlieka nuoseklus ir koncentruotas.

Kung Fsu Panda 3“ prikausto dėmesį nuo pirmųjų minučių ir nepaleidžia iki paskutinių kadrų. Ir „kaltas“ ne tik siužetas. Nors istorija sena kaip pasaulis – savęs paieškos, tėvų ir vaikų santykiai, amžinas klausimas, ką reiškia būti tėvu, jos išpildymas yra nebanalus ir įvairialypis. Pirmiausia, užburia vaizdai ir herojų animacija: mimika, gestai, judesiai atspindi mažiausius veikėjų nuotaikos niuansus ir atrodo labai tikroviškai. Tai padeda ne tik puikiai matyti ir suprasti visas herojų emocijas, bet ir jaustis šio pasaulio dalimi.

Pagyrų nusipelno ir garso takelis, sukuriantis ir pagyvinantis filmo atmosferą. Porą žodžių norėtųsi pasakyti apie įgarsinimą: jeigu žiūrėsite „Kung Fu Panda 3“ vieni arba su paaugliais, kurie jau kiek pramokę angliškai, rinkitės versiją originalo kalba. Nes filme skambantys Jacko Blacko, Dustino Hoffmano, Angelinos Jolie ir trijų jos vaikų, Jackie Chano, J.K. Simmonso, Bryano Cranstono, Kate Hudson, Jeano-Claude'o Van Damme'o balsai verti būti išgirstais.

Didelį įspūdį palieką dvikovų scenografija. Nors „Kung Fu Panda 3“ yra animacinis filmukas, kovų scenografija nenusileidžia „tikrų“ filmų kovos scenoms. Nors ir pirmose „Kung Fu Panda“ dalyse netruko įdomių dvikovų sprendimų, „Kung Fu Panda 3“ kūrėjai gali didžiuotis įspūdingomis, spalvingomis ir estetiškai pateiktomis kovų scenomis.

Tad kai kitą kartą į langą barbens lietus, o jūs su ilgesiu prisiminsite šiltas ir saulėtas vasaros dienas – įsijunkite „Kung Fu Panda 3“. Gera nuotaika, daug juoko ir teigiamų emocijų pliūpsnis yra garantuoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius