-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 02

BBC „Šerlokas“ prisikėlė iš mirusiųjų

Britų aktorius Benedictas Cumberbatchas trečiadienį atliko seniai lauktą žingsnį, grįždamas į Šerloko Holmso vaidmenį, tačiau šio populiaraus BBC televizijos serialo gerbėjams, regis, vis dar sunku suvokti, kaip superdetektyvui pavyko išvengti mirties, pavaizduotos ankstesniame sezone.
Benedictas Cumberbatchas
Benedictas Cumberbatchas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Serialo „Šerlokas“ kūrėjai kurstė žiūrovų žingeidumą, pateikdami kai kurias neįtikėtinas prielaidas, kaip galėjo išgyventi Holmsas, aiškiai semdamiesi idėjų iš spėlionių, pasklidusių internete po to, kai prieš metus parodytoje serijoje buvo pavaizduota, kaip jis nušoka nuo stogo, akivaizdžiai mėgindamas nusižudyti.

BBC serialas, kuriame B.Cumberbatchas vaidina XIX amžiaus britų seklį mūsų laikų aplinkoje, nuo 2010 metų buvo rodomas jau daugiau nei 200 šalių.

Kai Didžiosios Britanijos premjeras Davidas Cameronas lapkritį susikūrė paskyrą į „Twitter“ panašiame Kinijos socialiniame tinkle „Weibo“, vienas iš populiariausių jam užduotų klausimų buvo: „Kada pasirodys „Šerloko“ trečioji dalis?“

Naujojo sezono pirmojoje serijoje žiūrovams buvo pateikta daug staigmenų, įskaitant tikrųjų B.Cumberbatcho tėvų pasirodymą.

Tačiau kai kurie žiūrovai skudėsi, kad siužetas, vaizduojantis teroristų sąmokslą susprogdinti Britanijos parlamentą, buvo labai painus.

Internetą užtvindė tiek nudžiugusių, tiek nusivylusių gerbėjų komentarai.

Dienraštis „The Times“ tą seriją įvertino keturiomis žvaigždutėmis iš penkių, tačiau pasiskundė: „Lauki dvejus metus, kaip Šerlokas tai padarė, ir pateikiami iš karto trys sprendiniai.“

Šis serialas padėjo B.Cumberbatchui ir Martinui Freemanui (Martinui Frimenui), vaidinančiam Šerloko Holmso ištikimąjį padėjėją daktarą Vatsoną, iškilti į Holivudo žvaigždyną.

M.Freemanas vaidina pagrindinį veikėją naujoje kino trilogijoje „Hobitas“.

Tuo tarpu B.Cumberbatchas praeitais metais vaidino piktadarį naujausiame „Žvaigdžių kelio“ epopėjos filme ir vyriausybių paslaptis viešinančio tinklalapio „WikiLeaks“ įkūrėją Julianą Assange’ą kino juostoje „Penktoji valdžia“. Jis taip pat įgarsino drakoną Smogą naujausioje „Hobito“ trilogijos dalyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius