Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2010 06 03

Besifilmuodamas Ashtonas Kutcheris nokautavo savo kolegą

Ashtonas Kutcheris taip atsakingai ruošėsi vaidmeniui naujausioje komedijoje „Ponas ir ponia Gangsteriai“, kad filmuojant vieną iš scenų netyčia sumušė kolegą.
A.Kutcheris
A.Kutcheris / „Acmefilm“ nuotr.

Filme kietą vyruką, kuriam reikia apginti savo šeimą nuo nežinomų žudikų, vaidinantis A.Kutcheris atskleidė, kad tam, jog įgautų tinkamą fizinę formą, net lankė kovų su peiliais treniruotes, nemažai plušėdavo su asmeniniu treneriu. Vis dėlto viso to jam pasirodė per mažai filmuojant kovų scenas.

„Tam, kad kuo geriau jose pasirodyčiau, be visa ko, papildomai įsigijau mokomųjų kovos menų DVD. Tačiau tarp tikros ir suvaidintos kovos yra nemažas skirtumas, todėl filmuojant pirmąsias muštynių scenas netikėtai nokautavau vieną iš kaskadininkų“, – prisiminimais dalijosi aktorius.

„Tą dieną jachtoje filmavome vieną iš kovų scenų. Kadangi buvo stiprus vėjas ir laivas svyravo į šonus, kai kaskadininkas ruošėsi suduoti man smūgį, aš jį instinktyviai blokavau ir dar sugebėjau suduoti, taip jį paguldydamas ant žemės. Šiek tiek vėliau ir vėl užsimiršęs, kad esu filmavimo, o ne muštynių aikštelėje, juokaudamas pervertinau savo jėgas ir sudaviau į veidą dar vienam kolegai. Trumpai kalbant, išmokau muštis, tačiau tos žinios labiau tinka realiame kovos ringe, o ne filmuojantis“, – pasakojo aktorius.

„Ponas ir ponia Gangsteriai“ – veiksmo komedija apie tai, kaip po atostogų romanu prasidėjusių kelerių laimingų vedybinio gyvenimo metų Džena (akt. Katherine Heigl) sužino, kad jos svajonių vyro (akt. A.Kutcheris) darbas yra ne toks jau nekaltas. Netikėtai pora tampa samdomų žudikų taikiniu ir Dženai tenka rūpintis ne tik buitimi, bet ir kaip išnešti sveiką kailį.

„Ponas ir ponia Gangsteriai“ Lietuvos kino teatruose – nuo birželio 11 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius