-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 04

Bruce'as Willisas: apie filmą „Laiko kilpa“ žmonės kalbės daug ir eis pamatyti jo dar kartą

Į Lietuvos kino ekranus su fantastiniu veiksmo trileriu „Laiko kilpa“ (orig.„Looper“) atkeliauja legendinis aktorius Bruce’as Willisas, dar kartą įrodysiantis, kad be vargo gali įkrėsti visiems blogiukams į kaulus. Ši juosta laikoma viena laukiamiausių šių metų premjerų.
Bruce’as Willisas filme „Laiko kilpa“
Bruce’as Willisas filme „Laiko kilpa“ / „Top Film Baltic“ nuotr.

Filme pasakojama, kaip netolimoje ateityje, kurioje jau įmanoma keliauti laiku, nusikaltėlių grupuotės randa būdą atsikratyti neparankių žmonių. Jie išsiunčiami atgal į praeitį. Dabartyje juos pasitinka specialiai paruošti žudikai, nužudantys auką ir atsikratantys kūno ir taip ištrinantys nelaimingąjį iš istorijos. Tokį darbą dirba Džo (akt. J. Gordonas-Levittas), jam tai puikiai sekasi. Gyvenimas nerealus, pinigų vis daugėja, kol vieną dieną Džo gauna užsakymą nužudyti... save patį iš ateities (akt. B. Willisas).

Juostą režisavo kultinio amerikiečių serialo „Breaking Bad“ režisierius Rianas Johnsonas. „Laiko kilpoje“ pagrindinius vaidmenis atlieka Josephas Gordonas-Levittas, Bruce’as Willisas, Emily Blunt, Piper Perabo, Jeffas Danielsas, Paulas Danas ir kt.

Idėja sukurti tokį fantastinį veiksmo trilerį R. Johansonui kilo prieš dešimtmetį. Pats scenarijų juostai kūręs režisierius prisipažino, kad jį rašė būtent pagrindinį herojų įkūnijusiam J. Gordonui-Levittui.

Jaunąjį B. Willisą suvaidinusiam aktoriui teko gerokai paprakaituoti, kad taptų panašus į Bruce’ą. „Tiesą sakant, iš manęs ne koks imitatorius, todėl visą dėmesį sutelkiau į mūsų balso panašumus, – sako aktorius, kuriam filmavimų metu teko būti su kontaktiniais lęšiais bei specialiomis pagalvėlėmis veidui. – Man labai daug padėjo Bruce’as. Jis įrašė savo balsą, o aš jo klausydavausi per „iPodą“ vietoj muzikos.” Tačiau manantieji, kad J. Gordonas-Levittas, norėdamas tapti kaip įmanoma panašesnis į B. Willisą, plušėjo sporto salėje, labai klysta. „Nesilankiau ten nė karto“, - juokiasi šis.

Iš tiesų, kam atkartoti tai, kas nepakartojama? B.Willisas – vienintelis toks. Ir kol kas užleisti savo veiksmo filmų herojaus pozicijų neketina. Šiais metais kino ekranuose pasirodo net šešios juostos, kuriose vaidina šis legendinis aktorius. Tačiau, kaip pats prisipažino, „Laiko kilpa” yra geriausias filmas, kokį jis iki šiol yra matęs.

Santūriam B. Willisui nebūdinga žarstyti pagyrų filmams, kuriuose jis pats filmavosi. Tačiau kalbėdamas apie „Laiko kilpą” jis buvo iškalbingas: „Tai geriausias filmas, kokį kada nors mačiau. Režisierius sukūrė nuostabų scenarijų, originalią istoriją. O tai šiais laikais padaryti nėra paprasta. „Laiko kilpa“ yra daugiau nei originali istorija. Apie šį filmą žmonės tikrai daug kalbės ir eis pasižiūrėti jo kelis kartus.“

Pasaulinė „Laiko kilpa” (orig. „Looper“) premjera Lietuvos kino teatruose – rugsėjo 28-ąją.

Lietuviškai titruotas filmo anonsas:

VIDEO: LAIKO KILPA (lietuviškai titruotas anonsas)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius