Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 16

Būdamas 91 metų mirė amerikiečių aktorius Harry Deanas Stantonas

Būdamas 91 metų Los Andželo ligoninėje penktadienį mirė žymus Holivudo aktorius Harry Deanas Stantonas, daugiausiai garsėjęs antro plano vaidmenimis tokiuose filmuose kaip „Keršytojai“ (The Avengers) ir „Žalioji mylia“ (The Green Mile). Jis „mirė dėl natūralių priežasčių“ medicinos centre„Cedars-Sinai“ Los Andžele, pranešė aktoriaus agentas Johnas S.Kelly.
Harry Deanas Stantonas
Harry Deanas Stantonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Holivudas Kinas

H.D.Stantonas taip pat pasižymėjo su niekuo nesupainiojama išvaizda. Per savo šešis dešimtmečius trukusią karjerą aktorius suvaidino daugiau kaip 150 serialų bei filmų, įskaitant „Keršytojus“, „Žaliąją mylią“ bei „Svetimą“ (Alien).

Vienas iš nedaugelio jo pagrindinių vaidmenų buvo 1984-ųjų juostoje „Paryžius, Teksasas“ (Paris, Texas), tais pačiais metais pelniusioje „Auksinės palmės šakelę“ .

Be kita ko, cigarečių bei alkoholio nevengdavęs H.D.Stantonas vaidino ir kultiniame Davido Lyncho seriale „Tvin Pyksas“ (Twin Peaks).

„Puikusis Harry Dean Stantonas mus paliko. Anapus išėjo puikus žmogus“, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė D.Lynchas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius