Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 17

Cameron Diaz: mokyklos metai buvo vieni šauniausių mano gyvenime!

Ar gali mokytoju dirbti žmogus, nekenčiantis pedagogo profesijos? Be abejo, gali! To įrodymas – komedija „Afigena mokytoja“. Lietuvos kino teatruose šis filmas bus pradėtas rodyti nuo rugpjūčio 26 d., tačiau nekantriausieji ją galės pažiūrėti anksčiau: rugpjūčio 18–25 d. didžiuosiuose šalies miestuose vyks išankstinės „Afigenos mokytojos“ premjeros.
Filmas „Afigena mokytoja“
Filmas „Afigena mokytoja“ / Kadras iš filmo
Temos: 1 Cameron Diaz

„Sunkiai įsivaizduoju, ar mokytoju galėtų dirbti žmogus, kurio darbo stalo stalčiai prikimšti svaigiųjų gėrimų ir marihuanos, nors... prisimindama savuosius mokytojus dabar suprantu, kaip jiems buvo nelengva. Gal tikrai prieš pamokas užtraukus žolės jiems būtų buvę lengviau“, – viename interviu kalbėjo pagrindinį vaidmenį filme atlikusi aktorė Cameron Diaz.

Būtent ji komedijoje „Afigena mokytoja“ vaidina panelę mokytoją – Elizabet Hesli, kuri ruošėsi ištekėti už turtingo vyro ir visiems laikams palikti nekenčiamą mokytojos darbą. Bet... jaunikis atšaukė vestuves ir Elizabet teko grįžti į mokyklą.

Tai, ką Elizabet jaučia mokytojos darbui, pavadinti neapykanta būtų per švelnu. Ji atvirai demonstruoja panieką mokyklos institucijai, miegodama pamokose, rūkydama mokyklos teritorijoje, keikdamasi kaip vežikas ir gerdama darbo metu. Bet vieną dieną mokykloje, kurioje dirba panelė Hesli, pasirodo pavaduojantis mokytojas Skotas Delakoras (akt. Justinas Timberlake‘as). Jis kilęs iš turtingos šeimos ir jam dirbti nereikia – jis tik nori padėti vaikams. Tiesiog Elizabet svajonių jaunikis.

Ji užsiklijuoja dirbtinę šypseną ir menkiausiai progai pasitaikius stengiasi jį sužavėti. Bet Skoto akys labiau krypsta į Elizabet kolegę, panelę Skvirel (akt. Lucy Punch). Lyg to dar būtų negana, panelę Hesli perdėtu dėmesiu atakuoja kūno kultūros mokytojas ponas Getis (akt. Jasonas Segelas). Elizabet nenusiteikusi pasiduoti: ji logiškai išmąsto, kad Skotą galutinai sužavėtų tuomet, jei pasididintų krūtinę. Tačiau kaip iš skurdaus mokytojos atlyginimo susimokėti už tokią operaciją? Pasirodo, išeitis yra: valstybė kasmet skiria piniginę premiją mokytojai, kurios mokiniai geriausiai išlaiko egzaminus. Taigi panelė Hesli pasiraitoja rankoves ir kimba į darbą. Be abejo, netradiciniais metodais...

VIDEO:

„Tokių baisių mokytojų, kokia yra Elizabet, mano gyvenime nebuvo, – sako Cameron Diaz. – Bet paradoksalu štai kas: daugiausia aš išmokau iš tų, kurie kaip Elizabet mokė gyventi, o ne kalti formules iš vadovėlio. Manau, kad mokyklos metai buvo vieni šauniausių mano gyvenime.“

Sugrįžti į senus gerus mokyklos laikus (nes filmas labiau skirtas ją pabaigusiems) ir gerai praleisti laiką visi norintieji galės jau nuo kito savaitgalio. Taip pat visoje Lietuvoje vyks išankstiniai žurnalo „Cosmopolitan“ organizuojami filmo seansai, į kuriuos kviečiami visi, pasipuošę mokyklinėmis uniformomis.

Komedijos „Afigena mokytoja“ COSMO VIP PREMJEROS vyks:

Vilniuje, kino centre „Forum Cinemas Vingis“ rugpjūčio 18 d. 19.15 val.

Panevėžyje, kino centre “Forum Cinemas” (Babilonas) rugpjūčio 19 d. 18.20 val.

Šiauliuose, kino centre “Forum Cinemas” (Akropolis) rugpjūčio 19 d. 21 val.

Klaipėdoje, kino centre “Forum Cinemas” (Akropolis) rugpjūčio 20 d. 18.45 val.

Kaune, kino centre „Forum Cinemas“ (Akropolis) rugpjūčio 24 d. 18 val.

Marijampolėje, kino teatre „Spindulys“ rugpjūčio 14 d. 20 val.

Alytuje, kino teatre „Dainava“ rugpjūčio 25 d. 20 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius