Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 03

Carrey'is kalėdiniame filme įkūnys Skrudžą (video)

Pasiūlyti Jimui Carrey Skrudžo vaidmenį „Kalėdų giesmėje“ atrodo nuostabi idėja ir netgi keista, kodėl niekas apie tai nepagalvojo anksčiau. Laimei, režisierius Robertas Zemeckis yra itin sumanus ir to rezultatas yra naujausia 3D animuota filmo „Kalėdų giesmė“ versija, kurioje vienas populiariausių komikų vaidina piktą, seną šykštuolį Skrudžą, kurį aplanko trys Kalėdų dvasios, kad parodytų jam tikrąją Kalėdų šventės prasmę.
Jimas Carrey
Jimas Carrey / „15min“ nuotr.

Iš tiesų Jimas Carrey dar vaidina ir visas tris Kalėdų dvasias. Nieko nuostabaus, nes ir keletas jo kolegų – Colinas Firthas, Gary Oldmanas, Robinas Wrightas Pennas ir Robertas Hoskinsas – taip pat turi daugialypius vaidmenis.

Oficialiai savo naujausią šedevrą „Kalėdų giesmė“ Robertas Zemeckis pristatė Kanų kino festivalio lankytojams praėjusį gegužį, kai parodė dar nebaigtas šio filmo ištraukas.

Pristatydamas filmą Jimas Carrey neslėpė susižavėjimo literatūros klasika ir šio filmo ekranizacija.

„Tai viena nuostabiausių kada nors parašytų istorijų apie suvokimą ir savo klaidų išpirkimą. Šios temos yra be galo universalios. Kiekvienas gali įsivaizduoti, kad nėra mylimas ir todėl pats neskleidžia meilės. Kalėdų dvasios Skrudžui parodo, koks buvo jo gyvenimas ir koks jis bus, jeigu senis nepasikeis. O kam iš mūsų nėra šmėstelėjusi mintis, kaip toliau turime gyventi savo gyvenimus? Kas nebandė žvilgtelėti į savo ateitį ir griežtai sau tarti „Ei, aš turiu susiimti!“ – klausė Jimas Carrey.

Aktorius vienareikšmiškai pripažįsta, jog pasakojimo universalumas ir yra šio literatūros kūrinio nemirtingumo priežastis.

Filmas „Kalėdų giesmė“ Lietuvos kino teatruose pradedamas rodyti lapkričio 20 dieną.

VIDEO: A Christmas Carol (2009) - Jim Carrey (Teaser Trailer) HQ

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius