-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 06 15

C.Diaz neslepia siekianti amžinos jaunystės

37 metų aktorė Cameron Diaz neslepia savo supratimo apie sveiką gyvenimo būdą. Aktorės manymu, amžinai jaunystei reikia sekso, tinkamos mitybos (įskaitant didelį kiekį švaraus geriamojo vandens), aerobikos treniruočių ir geros nuotaikos.
Cameron Diaz
Cameron Diaz / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

C.Diaz tvirtina, kad išlikti geros formos jai visų pirma padeda intymių poreikių tenkinimas. Erotinių troškimų išsipildymas, anot žvaigždės, yra absoliučiai natūralus ir būtinas dalykas kiekvienai moteriai. Deja, aktorė kol kas neturėjo laimės suprasti, kiek šeiminis gyvenimas yra pranašesnis už nenuolatinius santykius, teigiama pranešime spaudai.

Įžymybė, nekreipdama dėmesio į besiartinantį 40-ąjį jubiliejų, vengia susisaistyti santuokos saitais ir rūpintis palikuonimis. Savo poziciją C.Diaz grindžia potencialių skyrybų baime. Užuot ieškojusi mylinčio vyro ir gimdžiusi jam vaikus, gražuolė pasinėrusi į aktorystę.

Ne taip seniai kino ekranuose pasirodė naujausia animacinio filmo „Šrekas“ dalis, kuriame Cameron įgarsino princesę Fioną, o liepos 16 dieną pradedama rodyti veiksmo komedija „Kaip diena ir naktis“, kur aktorė su Holivudo superžvaigžde Tomu Cruize‘u atliko pagrindinius vaidmenis veiksmo, komedijos ir romantikos pilname trileryje.

C.Diaz ir T.Cruize'as filme „Kaip diena ir naktis“ Lietuvos kino teatruose – nuo liepos 16 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius