-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 07 22

Craigui filmuojantis prireikė aukštakulnių

Džeimsą Bondą įkūnijusiam aktoriui Danieliui Craigui teko apsiauti aukštakulnius. Tik tokį apavą pasirinkęs 40-metis D.Craigas prilygo aukštaūgei kolegei Gemmai Arterton. Filme „Quantum of Solance“ G.Arterton vaidina agento 007 mylimąją.
Aktoriai Danielis Craigas ir Gemma Arterton
Aktoriai Danielis Craigas ir Gemma Arterton / „Scanpix“/„Reuters“ nuotr.

Pasak G.Arterton, į tokį originalų prodiuserio sprendimą D.Craigas reagavo juokdamasis. „Danielio ūgis – 5 pėdos ir 10 colių (maždaug 178 cm), bet su aukštakulniais tapau aukštesnė už jį, ekrane nekaip atrodėme“, – pasakojo G.Arterton.

„Bondas turi būti vyriškas, dailus, taigi ir aukštesnis už savo merginą. Tad keliose scenose Danielis avėjo batus su kulnais. Jam tas nė kiek netrukdė – priešingai, mano kolega nuolat kikeno“, - sakė 22-ejų aktorė.

Pats D.Craigas itin nenoriai šneka apie savo ūgį. Iš visų legendinį agentą vaidinusių aktorių jo vienintelio ūgis mažesnis nei 6 pėdos (apie 182 cm).

77-erių Seano Connerio ir 62-ejų Timothy Daltono ūgis – net 6 pėdos ir 2 coliai (apie 188 cm), 80-mečio Rogerio Mooro ir 55-erių Pierce’o Brosnano ūgis – 6 pėdos ir 1,5 coliai (apie 187 cm).

Juostos „Quantum of Solance“ filmavimo aikštelėje D.Craigas privalėjo avėti aukštakulnius, mat realybėje jis kiek žemesnis nei Džeimso Bondo mylimąją vaidinanti G.Arterton.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius