Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 10

Dalį paskutiniojo filmo apie Harį Poterį perfilmuos

Filmų apie „Harį Poterį“ žvaigždės Danielis Radcliffe‘as, Emma Watson ir Rupertas Grintas jau spėjo pralieti atsisveikinimo ašaras, tačiau, regis, jiems dar teks susitikti filmavimo aikštelėje.
Haris Poteris – Danielis Radcliffe‘as.
Haris Poteris – Danielis Radcliffe‘as. / Kadras iš filmo

Kaip pranešė Thesun.co.uk, pagrindiniai filmo aktoriai privalės dar kartą nusifilmuoti kai kuriose paskutinio filmo „Haris Poteris ir Mirties relikvijos II dalis“ scenose. Dėl to tikrai nesidžiaugia kino juostos režisierius Davidas Yatesas, mat papildomi darbai atsieis milijonus svarų sterlingų ir, žinoma, nemažai laiko bei pastangų.

Britų žurnalistų žiniomis, perfilmuoti kai kurias scenas teks dėl prasto makiažo. Kitą vasarą pasirodysiančio filmo pabaigos scenos buvo filmuojamos ant realybėje neegzistuojančios, magiškosios 9¾-osios Londono Kings Kroso stoties platformos. Pagal scenarijų Haris Poteris, Hermiona Įkyrėlė ir Ronis Vizlis turėjo atrodyti 19-a metų vyresni, tačiau kai kūrybos komanda ėmė tvarkyti nufilmuotus kadrus, paaiškėjo, kad 20-mečiai aktoriai atrodo kaip pensininkai, o ne vidutinio amžiaus suaugusieji.

„Dabar aktoriai ir filmavimo komanda juokais vadina naująją dalį „Haris Poteris ir Brangiosios relikvijos“. Visi jie jausmingai atsisveikino ir manė, kad daugiau į „Hario Poterio“ pasaulį negrįš, tačiau visai nudžiugo sužinoję, jog vėl susitiks. Tiesa, kūrybos vadovai visai nesidžiaugia. Atkurti Kings Kroso stotį kino studijoje „Leavesden“, kur ji buvo kuriama, labai brangiai kainuos“, – sakė Thesun.co.uk šaltinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius