Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 05

Dar nepradėtas rodyti naujausias J.Camerono filmas jau turi fanatikų (video)

Paprastai filmų premjeros įvyksta kino teatruose, čia filmai tampa populiarūs ir tik po to sulaukia pamėgdžiotojų ir tokių persirengėlių, kaip vienas vyrukas iš JAV.
J.Camerono filmas jau turi fanatikų.
J.Camerono filmas jau turi fanatikų. / „Forum cinemas“ nuotr.

Visiškai atvirkščiai atsitiko naujausiam Jameso Camerono filmui „Įsikūnijimas“. Filmas visame pasaulyje bus pradėtas rodyti dar tik po gero mėnesio, o jau dabar sunku suskaičiuoti jo gerbėjus, tiesiog pakvaišusius dėl šio, technologine prasme, vieno įspūdingiausių visų laikų filmo.

Vienas vyrukas, stengdamasis atrodyti kaip Samo Worthingtono personažas, Helovyno vakarėliui persirengė Pandoros planetos gyventoju.

Pandora yra išgalvota planeta su joje egzistuojančiomis įstabiausiomis gyvybės formomis. Ši planeta yra gimtoji Na‘vi rūšiai – trijų metrų ūgio mėlynos žaižaruojančios odos humanoidams su uodegomis. Na‘vi – taikūs padarai. Tačiau kai jų mineralų turtingą pasaulį atranda žmonės, trijų metrų humanoidai savyje atranda kitų savybių. Karių – tikrų žudymo mašinų – pradą.

Savo sukurtame trumpame filmuke jis pasakoja, kad kostiumui paruošti prireikė daugybės dienų planavimo ir lemiamą vakarą grimuotis maždaug penkias valandas.

Sukurti mėlynai uodegai buvo galima skirti daugiau pastangų, bet akivaizdu, kad pasigaminti Nerf ginklui jis skyrė tikrai daug laiko. Vyrukas akivaizdžiai turi gerą humoro jausmą, to įrodymas galėtų būti jo nuotrauka priešais žaislų lentyną parduotuvėje.

Jameso Camerono „Įsikūnijimas“ Lietuvos ir pasaulio kino teatruose pradedamas rodyti gruodžio 18 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius