-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 29

Dėl režisieriaus arešto nukeliama jo filmo premjera

Netikėtas „Oskaro“ laureato Romano Polanskio areštas sukėlė pavojų vasario mėnesį planuotai jo naujausio trilerio „The Ghost“ premjerai.
Romanas Polanskis
Romanas Polanskis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Filmavimo darbai jau baigti, tačiau dar likę daugelis kitų redagavimo darbų, kurie atliekami vėliausiai, ir tik tada filmas pristatomas plačiajai auditorijai, teigiama išplatintame pranešime.

Šiuo metu sustoję bet kokie darbai, nes niekas negali prognozuoti, kada režisierius bus paleistas į laisvę ir galės grįžti prie savo filmo. Anot filmo teisėmis besirūpinančios agentūros „Summit“, dar liko daug iki galo nepadarytų darbų, susijusių su garsu ir kitomis detalėmis. Tad nežinia, kiek dar laiko filmo premjeros turės laukti žiūrovai.

Prancūzijoje gimęs, bet Lenkijoje užaugęs režisierius buvo sulaikytas šių metų rugsėjo 26-ąją dieną, kai atvyko į Ciuriche vykstantį kino festivalį atsiimti apdovanojimo už viso gyvenimo nuopelnus. Kaip sulaikymo priežastis įvardijamas 30 metų senumo kaltinimas neleistinais lytiniais santykiais su 13-mete.

Ciuricho kino festivalio žiuri komisijos prezidentė Debra Winger pirmadienį pareikalavo, kad garbus režisierius būtų paleistas, o Šveicarijos valdžios atstovus pavadino niekingais sąmokslininkais, nes šie davė leidimą areštuoti R.Polanskį kirtus šios šalies teritoriją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius