Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 06 14

„Eika“ kviečia žiūrėti kiną ant automobilių aikštelės stogo

Birželio 16 d. naktį kino teatras „Pasaka“ ir „Eika“ kviečia nemiegoti ir žiūrėti filmus po atviru dangumi ant „Eikos“ verslo centro daugiaaukštės automobilių stovėjimo aikštelės stogo, adresu A.Goštauto g. 40A, Vilniuje.
„Tebūnie kinas NAKTĮ!“
„Tebūnie kinas NAKTĮ!“ / Organizatorių pav.

22 val. kino naktis prasidės linksma komedija „Pasaulis yra didelis ir išsigelbėjimas slypi už kampo“, kuri pripažinta geriausiu filmu Vilniaus tarptautinio kino festivalio „Kino pavasaris“ konkursinėje programoje. 23.30 val. kino nakties žiūrovai nusikels į idilišką jūros pakrantę, kurioje kartu su filmo „Prie jūros“ veikėjais galės žvejoti, kūrenti laužą ir skaičiuoti žvaigždes. Šiuos pasakiškus filmus rankomis ir širdimi atrinko kino teatras „Pasaka“.

„Nusprendėme pakartoti gerą patirtį ir antrą kartą dalyvauti kultūros naktyje. Praėjusiais metais kino naktis buvo labai jauki. Vieni būrėsi arčiau prie ekrano su kėdėmis ir pledais, o kiti tiesiog atvažiavo į mūsų kino teatrą automobiliais. Tikimės, kad ir šiais metais renginyje bus puiki atmosfera, o į jį neabejotinai sugrįš praėjusių metų žiūrovai.“ – sako UAB „Eika“ rinkodaros vadovė Vitalija Ročė. 

Specialiai „Tebūnie kinas NAKTĮ!“ seansui ant automobilių stovėjimo aikštelės išdygs 100 kėdžių, bus sumontuota filmų rodymo aparatūra, taip pat numatytos vietos stebėti filmą ratuotiems žiūrovams. Šeštadienio naktį nemiegos ir šalia „EIKA" verslo centro esantys restoranai, kuriuose žiūrovai galėtų atsigaivinti gėrimais bei užkąsti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius