Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2022 09 15 /2023 04 06

★★★★★/ Serialas „Palikimas“ sugrįžo paskutiniajam sezonui: kodėl jis taip patinka žiūrovams?

Šį pavasarį vienas iš labiausiai aptariamų serialų pasaulyje – į ekranus ketvirtajam, paskutiniam, sezonui sugrįžęs „Palikimas“ (šis pavadinimas nėra itin tikslus ir paprastai jis vadinamas originaliu „Succession“). Praėjusiais metais jis ir vėl susišlavė gausybę apdovanojimų – 13 „Emmy“. Kodėl žiūrovai ir kritikai jį taip išaukština? Ar tikrai verta jam skirti savo laiką?
Brian Cox, Jeremy Strong ir Hiam Abbass „Palikime“
Brian Cox, Jeremy Strong ir Hiam Abbass „Palikime“ / Vida Press nuotr.

Trumpas atsakymas – taip. Ilgesnis – taip, jei mėgote „Sostų karus“, „Brėkštantį blogį“ (angl. Breaking Bad) ar „Kortų namelį“ (angl. House of Cards), „Palikimas“ yra vertas kiekvieno laimėto prizo ir visų vakarų, per kuriuos rysit jį be jokio saiko.

„Palikimas“ pasakoja apie milijardinę žiniasklaidos įmonę ir jai vadovaujančią šeimą, kuri tarpusavyje pešasi dėl sosto, t. y. kompanijos vadovo pareigų. Dabartinis generalinis direktorius ir įmonės įkūrėjas yra Loganas Rojus (akt. Brian Cox) – reto šlykštumo senis, paaukosiantis dėl pergalės bet ką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius