-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 01

Filmas „Meilės priesaika“ artėjant Valentino dienai kvies arčiau glausti mylimuosius

Vienas laukiamiausių romantinių filmų – „Meilės priesaika“ (angl. „The Vow“) su aktoriais Rachel McAdams ir Channingu Tatumu, Lietuvos kino teatrus pasieks jau kitą savaitę. Prieš pat Valentino dieną jautri, tikrais įvykiais paremta meilės istorija leis prisiminti šilčiausius jausmus ir gražiausias meilės akimirkas.
Kadras iš filmo „Meilės priesaika“
Kadras iš filmo „Meilės priesaika“ / „ACME Film“ archyvo nuotr.

„Meilės priesaika“ pasakoja darnios įsimylėjėlių poros gyvenimo akimirkas ir sudėtingus jiems tekusius santykių išbandymus. Karštai vienas kitą mylintis Leo (akt. Ch.Tatumas) ir Peidž (akt. R.McAdams) romantiškai leidžia medaus mėnesį, tačiau gražią jų laimę į šipulius sudaužo netikėta avarija.

Per šį incidentą praktiškai nenukentėjusiam vyrui tenka pripažinti skaudžią tiesą – nors ir greitai pabudusi iš komos, mylima jo žmona nepamena pastarųjų penkerių savo gyvenimo metų. Pasinaudoti situacija suskumba ne tik Peidž nekęsti tėvai, bet ir buvęs sužadėtinis. Filmo „Brangusis Džonai“ žvaigždė Ch.Tatumas narsiai ir vyriškai pasiryžta sugrąžinti gyvenimo moters meilę.

Tokia meilė įmanoma ne tik kine

Filmas „Meilės priesaika“ paremtas Kimo ir Krickitt Carpenterių meilės istorija, nuskambėjusia per viso pasaulio žiniasklaidą. Ši pora susituokė 1993-aisiais ir praėjus vos dviem mėnesiams po vestuvių į jaunavedžių automobilį iš galo atlėkė sunkvežimis. Krickitt ištiko koma, o po jos – atminties praradimas.

Kaip People.com 1996-aisiais sakė Kimas Carpenteris, jis save guodė, kad po avarijos jį atstūmė ne jo mylėta žmona. „Kartojau sau: „Tai – ne mano žmona, mano žmona yra šiame kūne, ji pateko į spąstus ir mėgina iš jų išsivaduoti“, – pasakojo vyras. Tačiau Krickitt atstūmė jo meilę, norą padėti ir ją erzino sutuoktinio artumas. Nukentėjusiosios šeima medicininėms išlaidoms turėjo pakloti per 200 tūkst. JAV dolerių, tad Kimas turėjo dirbti iš peties. „Nemaniau, kad mūsų santuoka išsilaikys, bet nenorėjau pasiduoti. Ištariau priesaiką Dievo akivaizdoje, juk buvau sakęs „kol mirtis mus išskirs“, – prisiminimais dalijosi K.Carpenteris. Vėliau, kai po daugybės pastangų vėl atrado meilę vienas kitam, pora savuosius išgyvenimus sudėjo į knygą „The Vow: The Kim and Krickitt Carpenter Story“.

Neabejotinai šilčiausią filmą šią žiemą su R.McAdams ir Ch.Tatumu Lietuvos publika kino teatruose išvys jau nuo vasario 10-osios.

Filmo „Meilės priesaika“ anonsas:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius